Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248515
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

Prośba...

ocenił(a) film na 10

Jeśli takie coś jes możliwe to niech mi ktoś powie, tzn. bo mam taką troszku nie tegez wersje filmu i na końcu jak kamera wychodzi przez to okno i jest ta kukurydza i kamera idzie tak w dół w dół do ziemi i... na tym mi się kończy film :/. Może mi ktoś powiedziec czy tam jeszcze coś pokazują później czy po tym już są napisy :) :P? Byłabym wdzięczna =). No chyba że takich rzeczy nie można pisać bo Ci co nie oglądali by za dużo wiedzieli chociaż wątpie :P:D. Z góry dziękuję.

ocenił(a) film na 7
Mana

Uwaga, jak ktoś nie oglądał filmu niech nie czyta ;)

Dużo nie straciłaś, po tym ujęciu na kukurydzę jest jeszcze jedna króciutka scena, trwa może 1 sekundę. Pokazany jest Mort Rainey (Johnny Depp), a właściwie jest zbliżenie jego twarzy (od środka nosa do ust ;))) ) jak gryzie kukurydzę. To wszystko :)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
mayumi

Jeszcze dodam coś jako małą ciekawostkę, wprawdzie nie jest związana bezpośrednio z filmem, ale cóż.. ;)
Na końcu, gdy napisy się już kończą można usłyzeć Johnnego Depp'a śpiewającego: "Momma's little baby loves shortenin', shortenin', momma's little baby loves short-... -nen'... bread."

ocenił(a) film na 10
mayumi

A to tak jak mówisz dużo nie straciłam :D. Dzięki wielkie za pomoc :P bo tak to bym miała taki niedosyt jak bym nie wiedziała co tam było dalej, a tak to jak już wiem, że nic wielkiego tam nie ma, mogę sobie zostawić taką wersje tego filmu :P. Jeszcze raz wielkie dzięki =). Pozdrawiam.