Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248520
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

Sekretne DNO?

użytkownik usunięty

Oglądałem film na Polsacie. TAK NA POLSACIE. Ciekawa fabuła, i w końcu koniec w miarę dobry, bo ostatnio większość filmów, które oglądałem kończyła się bez kreatywności. Tutaj coś nowego. Myślałem, że Mort się nam nawróci będzie wszystko ładnie pięknie, jednak stało się coś lepszego. Dziwny tytuł tematu? Filmowi dałem 8/10, dałbym 7 ale ten jeden punkt gratis. "Sekretne dno" to tytuł filmu, który wymyślił dla "Sekretnego okna" Polsat. Otóż po końcu któregoś z 15 minutowych bloków, na pasku bocznym pokazano, że film nosi tytuł "Sekretne dno". Być może któryś z pracowników Polsatu się nudził i tak a nie inaczej wpisał, albo film mu się nie podobał. Mi się podobał.

haaa też tak patrzę i kurde co tam pisze jakie DNO. Może faktycznie się pomylili. Świetna gra głównych aktorów, Turturro i Depp to dobre połączenie, dobra fabuła, chociaż dla mnie właśnie to zakończenie nie było dobre tzn. jak w jakimś tanim filmie, ale ogólnie na plus. Ha i na końcu śmieszne jak Mort tak ugryzł sobie kukurydzę ;d,

Ja byka nie zauważyłem, ale film bardzo fajny i oryginalny. Kocham prozę Kinga, a Depp i Turturro to kapitalni aktorzy. A żeby olać 15minutowe reklamy, czytałem "Szkieletową Załogę" Kinga

ocenił(a) film na 6
Puszcza03

Tych reklam w Polsacie na prawdę nie da się wytrzymać ;/ ale film całkiem fajny, ale myślę że to zasłga tylko Deppa. Polsatowy tytuł zadziwił mnie tak samo jak was ;p

ocenił(a) film na 3

najwyrazniej realizator polsatu zna sie na kinie. chociaz nie nazwalbym tego sekretnym dnem poniewaz zaden to sekret ze ten film to dno podobnie jak kreacja glownego bohatera.

ocenił(a) film na 6
kinoman0

Depp był świetny. Film....jakoś nie bardzo do mnie nie przemówił, miałam nadzieję jednak na inne zakończenie to było trochę dziwne. Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie. Uwielbiam książki Kinga - ostatnio zaczęłam czytać jego stosunkowo nową książkę "Talizman" bardziej sci-fi ale w dalszym ciągu ręka mistrza.

ocenił(a) film na 7
AnnieM

heh gdzieś w połowie przewidziałam zakończenie;) może dlatego że oglądałam ostatnio film z podobnym motywem- Nieproszeni goście bodajże. Film ok, ale bez przesady.

ocenił(a) film na 9

Też oglądałam film na polsacie i też mi się podobał :). Błędu nie zauważyłam, aczkolwiek nie powinni więcej ich popełniać...
Depp w roli psychola? Szczerze mówiąc - LUBIĘ TO! Końcówka też mnie zaskoczyła, oczywiście pozytywnie. Ogólnie aranżacja ciekawie zrobiona, świetna gra aktorska i co tu dużo mówić :). Dałam 9/10

9Kasia4

Przewidywalny do bolu film. Jak tylko zobaczylem psa wiedzialem ze za dlugo nie pozyje. To samo z Murzynem.