Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248520
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

Film całkiem niezły, sam pomysł że Mort jest świrem też może być, ale zdecydowanie jestem zdania, że choć nie zależy mi, by każdy film miał dobre zakończenie, to w tym na koniec Amy powinno się udać zabić Morta.

ocenił(a) film na 8
adas_demolka

Głupota. Zakończenie bardzo dobre, w sumie poniekąd właśnie dlatego, że 'zło' wygrało. Nie wiem jak Wy, ale ja byłem pewien, że żonka zabije Morta. Ogólnie film przeciętny, opowiadanie dużo lepsze. 8/10 głównie za Deppa :)

ocenił(a) film na 7
adas_demolka

Nie, według mnie Amy absolutnie nie powinna zabić Morta. Chociaż obecne zakończenie filmu średnio przypadło mi do gustu, jednak wolę je od Twojego.

użytkownik usunięty
adas_demolka

a moim skromnym zdaniem powinni banować konta co najmniej na tydzień osobom które opisują w sposób literalny zakończenia filmów, wielkie dzięki teraz z przyjemnością obejrzę :(((

ocenił(a) film na 7

No fakt, mógł napisać, że będzie spojlerował.

ocenił(a) film na 9
panello

Czy ja wiem... faktycznie spojler, ale z drugiej strony trzeba być debilem żeby otwierać temat zatutułowany "ZAKOŃCZENIE wszystko popsuło"... a potem mieć pretensję, że ktoś nie opisał tam... nie wiem... początku? ;o)

ocenił(a) film na 7
Puszek Fatalista

Ale jak się tylko rzuci okiem na tematy na forum to tutaj odrazu sie wrzuca w oczy "pomysł, ze Mort był świrem" wiec nie trzeba wchodzić do tego tematu by to zobaczyć

ocenił(a) film na 8
robhans

według mnie zakończenie jest dobre, gdyby Amy zabiła Morta to by było przesadzone.. jedyne co mnie zastanawia to to, dlaczego Amy nie krzyczyała do swojego nowego partnera żeby uważał na Morta stojącego za drzwiami tylko go dalej wołała..

ocenił(a) film na 9
Olkowska

szok? sytuacja ekstremalna... ludzie dziwnie się zachowują

ocenił(a) film na 8
Puszek Fatalista

ale jednak miała sporo czasu żeby go ostrzec, cokolwiek powiedzieć, wiedziała jak to się skończy

ocenił(a) film na 8

a powiedz po co czytasz komentarz, który zaczyna się słowami "zakończenie..." sam jesteś sobie winny