Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248520
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

Wszystko ladnie pieknie, ale moze mi ktos dokladnie wyjasnic sam koniec filmu tzn. slowa Morta Rainey'a:

""wiem ze to potrafie" Powiedzial Todd Downey wyjmujac z miski kolejna parujaca kolbe kukurydzy. "Jestem pewien ze za jakis czas kazdy jej kawalek zniknie. I jej smierc bedzie tajemnica nawet dla mnie""

pozdrawiam :)

Wiktor2810

Jakbyś uważała na filmie to byś wiedziała ... To co powiedział to było lepsze zakończenie które według jego drugiej "osobowości" ( shoothera) zmienił .

ocenił(a) film na 8
Jacek_Wrobel

Po pierwsze to uwazaL, a po drugie to co napisales/as jest akurat oczywiste.. jak juz pisalEM wczesniej czy moze mi ktos DOKLADNIE wyjasnic sam koniec filmu. Czy kukurydza i smierc bylej ma ze soba cos wspolnego ? a moze za bardzo sie tu doszukuje ?

ocenił(a) film na 6
Wiktor2810

Chyba rzeczywiście szukasz "czegoś" więcej. Nie wiadomo dlaczego Mort zasiał na miejscu pochówku właśnie kukurydze(może nie wymagała pielęgnacji i mógł zajmowac sie głównie pisaniem książek). Wiedział,że nikt nie odnajdzie ciał, kóre z czasem sie rozłożą a nierozwiązana zagdka morderstwa stanie sie tajemnicą na wieczność, kórej nikt nie będzie w stanie rozwiązać, bo zabraknie dowodów zbrodni...nie sądze aby ten film miał jeszcze głębsza treść.

ocenił(a) film na 6
dunkelheit_2

Przepraszam!!!!!!! nie film a zakończenie