Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248520
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

Przecież to nie film dla Deppa... No i fabuła słabiutka, jak setki innych. Niefajnie, bardzo niefajnie :(

użytkownik usunięty
Szyszka

no choLera jaK to nie fiLm dLa JohNnego?! on siE nadajE do każdej roLi.. doskonaLe zagraŁ zagubionego, zamkniĘtego w sobie koLesiA.

użytkownik usunięty

A wiesz jak zle sie czyta jak piszesz jakas afrykanska czcionka?

Szyszka

Depp był świetny jak zawsze nie wiem o co ci chodzi człowieku.

ocenił(a) film na 9
Yesh

Mnie się film bardzo podobał - do gry aktorów też nie mam zastrzeżeń. Wydaje mi się, ze oceny negatywne wynikają z dużego przywiązania do twórczości Kinga.

ocenił(a) film na 8
Tequaz

jesli ktos uwaza ze fabula tego filmu byla slaba, to uwazam ze powinien sie zastanowic co pisze. Steven King nie pisze slabych opowiadan! Slaby mogl byc tylko scenariusz...
to tyle na ten temat

ocenił(a) film na 7
Lunchbox

Tak się składa, że czytałem to opowiadanie niecały tydzień przed obejrzeniem filmu i stwierdzam, że obie pozycje są ciekawe ale:

Czytałem lepsze opowiadania Kinga.

Widziałem lepsze ekranizacje jego prozy.

Co nie znaczy, że nie warto i przeczytać i obejrzeć - mocne siódemki.

PS. Cały film oglądało mi się trochę jak czarną komedię, gł. przez rolę Deppa (a ten wcale nie był słaby). Przy czytaniu nie miałem takich odczuć. Plus dla twórców, że nie chcieli przenosić zdanie po zdaniu z papieru na kliszę :).

ocenił(a) film na 7
Szyszka

no depp nie byl salby ale sam bohater byl slabo rozrysowany...ksiazki kinga nie czytalam ale film byl zbyt banalny...a depp zrobil dobra reklame kiepskiego produktu

ocenił(a) film na 10
Szyszka

film jest przeswietny(mam go na dvd).wydaje mi sie ze moga go zrozumieć ludzie którzy przechodzili przez coś takiego jak niemoc twórcza czy depresja,a wy pewnie przez cos takiego nie przechodziliscie wiec wypowiadacie sie negatywnie