MROCZNA WIEŻA
witam! slyszalam ze ktos w koncu podszedl do nakrecenia "mrocznej wiezy" kKinga...Mam pytanie: czy wiecie moze kto zagra poszczegolne role? a jesli nie to zapraszam do "obstawiania" ;)zaczne od tego, ze mnie ńna Rolanda najbardziej chyba pasuje Estwood C. ;) to w zasadzie jedyny rewolwerowec jaieko znam;)nie mam natomiast pojecia, kto moglby sie wcielic w pozostale role...
eastwood ok, ale mnie od zawsze najbardziej do tej doli pasowal David Carradine. obaj sa wlasciwie szczupli i wysocy, a ''niebieskie oko'' Rewolwerowca zawsze mozna przeinaczyc na kompie. ale mr clint jest chyba za stary do tej roli...
mam szczerą nadzieję, że Rolandem nie będzie Clint.... Uwielbiam ta serię i chyba bym sie zapłakała na śmierć, gdyby go wciśli do tego filmu. j abym chciała, żeby Costner zagrał tę rolę.... Achhhhh stary ale jary :D no ale niestety chyba on troche za niski jest do tej roli. Nie mam pojęcia kto by mógł zagrac Eddie'go. Spotkałam się z opinią, że Susannah powinna zagrac Rosario Dawson. Może i by pasowała (zwłaszcza do Detty) no ale niestety Sus musi zagrać murzynka.