Wiadomo od samego początku, że główny bohater dozna rozdwojenia jaźni. Dziwi mnie jedynie klasyfikacja tegoż filmu jako thrilleru, no ale z szufladkami pewnie tak bywa. Nie polecam, nawet do domowego ogladania, no chyba że ma się dużo czasu do zabicia. A dla wielbicieli tegoż gatunku o niebo lepsze jest Misery
Ja jakoś nie wiedziałam od samego początku od rozdwojeniu jaźni [schizofrenii...?] Głónego Bohatera... cóż, może jestem za głupia żeby zgadywać co się stanie w filmie z dwie godziny, w każdym razie film mnie zaskoczył, a ja lubię jak filmy mnie zaskakują... ;)
Zgadzam się z Tobą. Ja też wiedziałam od początku, że bohater, to przynajmniej świr, a reszty można się było domyśleć.
Ja tez sie zgadzam z zalozyciele watku. Film byl wtorny i przewidywalny, a i Depp wcale nie taki swietny (zaledwie poprawny wg mnie)
Johnny był super. Film też, wcale nie był nudny...a o schizofrenii...hm...wszystko było OK ! Film był w stylu Kinga :) ZAPRASZAM DO MNIE NA NOWY TEMAT :)
ja sie domyslilam ze glowny bohater jest chory psychicznie ale dopoki nie okazalo sie ze ma rozdwojenie jazni to nie zorientowalam sie.
a film srednio mi sie podobal myslalam ze bedzie lepszy. dalam 7/10