Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248520
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

Wiadomo od samego początku, że główny bohater dozna rozdwojenia jaźni. Dziwi mnie jedynie klasyfikacja tegoż filmu jako thrilleru, no ale z szufladkami pewnie tak bywa. Nie polecam, nawet do domowego ogladania, no chyba że ma się dużo czasu do zabicia. A dla wielbicieli tegoż gatunku o niebo lepsze jest Misery

grazkaw

Film powinien zostać zaklasyfikowany do psychologicznego

grazkaw

wedlug mnie film swietny!! i ja nie wiedzialam ze Morton ma rozdwojenie jazni...:D

ocenił(a) film na 9
grazkaw

Ja jakoś nie wiedziałam od samego początku od rozdwojeniu jaźni [schizofrenii...?] Głónego Bohatera... cóż, może jestem za głupia żeby zgadywać co się stanie w filmie z dwie godziny, w każdym razie film mnie zaskoczył, a ja lubię jak filmy mnie zaskakują... ;)

ocenił(a) film na 4
grazkaw

Zgadzam się z Tobą. Ja też wiedziałam od początku, że bohater, to przynajmniej świr, a reszty można się było domyśleć.

ocenił(a) film na 3
grazkaw

Ja tez sie zgadzam z zalozyciele watku. Film byl wtorny i przewidywalny, a i Depp wcale nie taki swietny (zaledwie poprawny wg mnie)

Marvin

Johnny był super. Film też, wcale nie był nudny...a o schizofrenii...hm...wszystko było OK ! Film był w stylu Kinga :) ZAPRASZAM DO MNIE NA NOWY TEMAT :)

ocenił(a) film na 7
_Em

ja sie domyslilam ze glowny bohater jest chory psychicznie ale dopoki nie okazalo sie ze ma rozdwojenie jazni to nie zorientowalam sie.
a film srednio mi sie podobal myslalam ze bedzie lepszy. dalam 7/10

ocenił(a) film na 7
Lady_of_the_Curiosity

Tylko zakończenie jakieś takie nie wzbudzające większych emocji. I nie mówię - broń Boże - o jakimkolwiek happy endzie, bo gdyby taki w to wtłoczyli nie dałbym filmowi więcej jak 4/10.