Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248520
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

boski Johnny, genialny klimat (dom na odludziu, las, samotność, sekrety...), napięcie, nie dające się łatwo wyjaśnić dziwne wydarzenia, odpowiednia muzyka, zaskakujące i niebanalne a do tego bardzo dobre zakończenie - to wszystko czyni "Sekretne okno" filmem godnym polecenia, dla mnie świetnym!

ocenił(a) film na 4
Aquamarina_2

Właśnie zakończenie to najgorsza część całego, niewiele ponad przeciętnego (a i to tylko dzięki kreacjom Deppa i Turturro) thrillera. Bardzo przewidywalne, bo wykorzystane było już w naprawdę wielu filmach wcześniej.

ocenił(a) film na 10
_Ja_

zakończenie najgorsze?? nie zgadzam się! zakończenie było świetne - o wiele lepsze niż w książce, tam było jakieś bez życia, bez dreszczyku i bez emocji a w filmie było tak fajnie -"szaleńczo" zagrane przez Deppa , że nie zgadzam się iż jest złe!

użytkownik usunięty
Aquamarina_2

Zakończenie było bardzo dobrze zagrane, bardzo dobrze wyreżyserowane itp. ale to nie zaprzecza temu że było bardzo przewidywalne. Od rozmowy Morta z Schooterem wiedziałam już że ten zabiją ją tą łopatą! Aczkolwiek bardzo mi się podobało :)

Bardzo dobry film, 8/10 jak dla mnie. Jak zawsze swietna gra Deepa. A zakonczenie bardzo mi sie podobalo :D. Ona mogla sie nie puszczac, a Ted mogl nie dupczyc czyjejs zony ;p, zasluzyli na swoj los. Szkoda tylko tego murzyna :).