Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248520
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

Ja uwazam,ze aby go docenić, trzeba go zrozumiec. tak bylo przynajmniej ze mną. ktos kto oczekuje po tym filmie scen mrożących krew w zyłach nie zawiedzie sie,ale jak wspomniałam trzeba go zrozumieć =)

Mantra_2

hm...chyba miało być "zawiedzie się". jakie sceny nazywasz mrożącymi krew w żyłach? bo mi nic z tego filmu nie zmroziło krwi;) śrubokręt wbity w psa, czy auto z dwoma trupami w środku?

ogólnie film na poziomie, głównie dzięki Johnny'emu (i złotym kolbom kukurydzy).
aż tak skomplikowany nie był, nie pisz że trzeba go zrozumieć- bo odstraszysz tych mniej inteligentnych widzów;)

ocenił(a) film na 6
mercedes_

Właśnie dobrze napisałam=] Kiedy wyszłam z kina myślałam 'matko i to miał być horror? ciekawe, z której strony....' Kiedy jednak dyskutowaliśmy o tym filmie na polskim, doszłam do wniosku, ze tak naprawde go nie zrozumiałam i dlatego nie był dla mnie wcale straszny. Teraz nie powiem Ci , o ktore sceny mi chodzi , bo zwyczajnie nie pamiętam ich tak dokładnie =D. Nie bedę mówić nic więcej , bo to wiąże sie też z końcówką, kiedy okazało sie, ze.... itd =] ok, moze ja aby odkryć jego geniusz [heh za wielkie słowo, wiem] musiałam go zrozumieć =]
pozdro