Do pewnego momentu film był tylko beznadziejny... potem się tylko irytowałem i gdyby nie to że nie oglądałem go sam to bym wyszedł.
Mam wrażenie że reżyser za wszelką cenę chciał zrobić z nastoletnich kolesi debili. Takich nieudaczników po prostu na Świecie nie ma!
Do tego co to za film dla nastolatków w którym nie ma gołych lasek i cycków? Jakiś nowy trend w kinematografii że pokazuje się tylko penisy? (to już nie pierwszy taki film który miałem okazję zobaczyć).
Jeśli chodzi o porównanie do American Pie to nie ma co porównywać - American Pie jest pierwszą i najlepszą komedią w swoim rodzaju a The Inbetweeners to kiepski jego naśladowca.
Podsumowując - unikać jak ognia.
Może trochę więcej dystansu do siebie? Film ten bowiem jest OK pod warunkiem, że ogląda się go na totalnym luzie z dystansem. Poza tym jest tu pokazany fajny specyficzny brytyjski humor. Wiadomo arcydzieło to to nie jest, ale dla odprężenia/relaksu film jest całkiem w porządku oczywiście o ile ma się dystans do siebie.
Jak dla mnie 6/10.
Ja wytrzymałam chyba z 30-40 min. Dalej już nie mogłam. American Pie 5 czy 6 to rewelacja przy tym...czymś. Po specyficzny angielski humor radzę sięgnąć do Monthy Pythona, Jasia Fasoli czy Czarnej Żmii.
Wszyscy jesteście równo trzepnięci dysktując nad wykorzystaniem penisów i wagin w filmach... A stwierdząc że american pie jest najlepszym czymkolwiek utwierdzasz mnie w przekonaniu że masz lat max. 15 więc proszę nastepnym razem jak zechcesz uraczyć nas swoimi spostrzeżeniami poczekaj aż wyrobi ci się gust.
dlaczego ludzi myślą że są tacy zajebiści inteligentni i lepsi od nnych bo gardzą np. American Pie?sami są życiowymi przegrańcami -.- film jest po prostu zabawny i tyle. tak jakbyś powiedział że teletubisie nie mają fabuły i że marna gra aktorska. ja osobiście wolę bardzej ambitne kino ale to nie znaczy że dla AP nie miejsca czy że ludzie którzy się na nim śmiali to idioci....
niestety nie :D ale to nie miejsce na kłótnie. może jak będziesz myślał że jesteś taki zajebisty to będzie ci łatwiej :) pozdro
nie jaram się AP jestem starsza i głupota amerykanów mnie ogromnie bawi. ale ta głupota którą ukazali w tym filmie już jest strasznie niesmaczna i debilna. wypraszam sobie dalsze obelgi
Dobre :)
Ale American Pie (pierwszą jego część) oglądałem pod koniec szkoły średniej więc raczej 15 lat nie mam i czy ci się to podoba czy nie to jest to pierwsza komedia z tego gatunku (ukazująca rozterki nastolatków w specyficzny sposób). Co do gustu to może lepiej się nie wypowiadaj skoro wstawiasz się za takim gniotem jak The Inbetweeners.
dlatego ci się podobała... bo była pierwsza i bo miałeś naście lat... obejrzyj ją teraz jeszcze raz a zauważysz, że jest równie śmieszna co ten film...