PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620649}

Seksualni, niebezpieczni

The Inbetweeners Movie
2011
5,2 12 tys. ocen
5,2 10 1 12069
4,4 5 krytyków

Seksualni, niebezpieczni
powrót do forum filmu Seksualni, niebezpieczni

Do pewnego momentu film był tylko beznadziejny... potem się tylko irytowałem i gdyby nie to że nie oglądałem go sam to bym wyszedł.
Mam wrażenie że reżyser za wszelką cenę chciał zrobić z nastoletnich kolesi debili. Takich nieudaczników po prostu na Świecie nie ma!
Do tego co to za film dla nastolatków w którym nie ma gołych lasek i cycków? Jakiś nowy trend w kinematografii że pokazuje się tylko penisy? (to już nie pierwszy taki film który miałem okazję zobaczyć).
Jeśli chodzi o porównanie do American Pie to nie ma co porównywać - American Pie jest pierwszą i najlepszą komedią w swoim rodzaju a The Inbetweeners to kiepski jego naśladowca.
Podsumowując - unikać jak ognia.

2
bad_b83

American Pie to arcydzieło przy tym.

bad_b83

Może trochę więcej dystansu do siebie? Film ten bowiem jest OK pod warunkiem, że ogląda się go na totalnym luzie z dystansem. Poza tym jest tu pokazany fajny specyficzny brytyjski humor. Wiadomo arcydzieło to to nie jest, ale dla odprężenia/relaksu film jest całkiem w porządku oczywiście o ile ma się dystans do siebie.
Jak dla mnie 6/10.

Fullenforced

A w którym momencie widzisz "specyficzny angielski humor"?

Fullenforced

Ja wytrzymałam chyba z 30-40 min. Dalej już nie mogłam. American Pie 5 czy 6 to rewelacja przy tym...czymś. Po specyficzny angielski humor radzę sięgnąć do Monthy Pythona, Jasia Fasoli czy Czarnej Żmii.

bad_b83

Wszyscy jesteście równo trzepnięci dysktując nad wykorzystaniem penisów i wagin w filmach... A stwierdząc że american pie jest najlepszym czymkolwiek utwierdzasz mnie w przekonaniu że masz lat max. 15 więc proszę nastepnym razem jak zechcesz uraczyć nas swoimi spostrzeżeniami poczekaj aż wyrobi ci się gust.

Tohma

Niestety American Shitem jarają się też starsi osobnicy, życiowi przegrańcy.

Moondog

dlaczego ludzi myślą że są tacy zajebiści inteligentni i lepsi od nnych bo gardzą np. American Pie?sami są życiowymi przegrańcami -.- film jest po prostu zabawny i tyle. tak jakbyś powiedział że teletubisie nie mają fabuły i że marna gra aktorska. ja osobiście wolę bardzej ambitne kino ale to nie znaczy że dla AP nie miejsca czy że ludzie którzy się na nim śmiali to idioci....

mazda8896

Niestety, znaczy.

Moondog

niestety nie :D ale to nie miejsce na kłótnie. może jak będziesz myślał że jesteś taki zajebisty to będzie ci łatwiej :) pozdro

mazda8896

Boki zrywać, gośc wsadził wacka do puddingu.

Moondog

No widzisz tez znalazles cos dla siebie :)

mazda8896

hahahaha overkill xD

Moondog

nie jaram się AP jestem starsza i głupota amerykanów mnie ogromnie bawi. ale ta głupota którą ukazali w tym filmie już jest strasznie niesmaczna i debilna. wypraszam sobie dalsze obelgi

Moondog

...Np. tacy którzy nie mają życia poza oglądaniem filmów:)

Tohma

Dobre :)
Ale American Pie (pierwszą jego część) oglądałem pod koniec szkoły średniej więc raczej 15 lat nie mam i czy ci się to podoba czy nie to jest to pierwsza komedia z tego gatunku (ukazująca rozterki nastolatków w specyficzny sposób). Co do gustu to może lepiej się nie wypowiadaj skoro wstawiasz się za takim gniotem jak The Inbetweeners.

bad_b83

*Pierwsza komedia toaletowa ukazująca życie bezmózgich nastolatków*

poprawiłem

bad_b83

dlatego ci się podobała... bo była pierwsza i bo miałeś naście lat... obejrzyj ją teraz jeszcze raz a zauważysz, że jest równie śmieszna co ten film...

Tohma

wiesz jestem dziewczyna i 100% sie z toba zgadzam bo nie lubie filmow w ktorych sa nagie sceny i widac cyce dla zabawy od tak. mnie to czasem drazni i odchodze od telewizora.