Film jest swietny w 100%, ale nie wiedziec czemu wczoraj najprawdopodobniej TVN wycial scene, w której J.Lo jako Selena :P jedzie taka niby karetą, wysiada staje na scenie i spiewa piosenke "I Will Survive", która wczesniej spiewala Gloria Gaynor. Nie wiem czemu wczoraj nie widzialem tego momentu, a film ogladalem caly i nie moglem go przegapic. Co najsmieszniejsze ten moment byl puszczony na reklamie. Z tego co mi sie wydaje to nie bylo jeszcze jednego momentu, ale nie moge teraz wyczaic ktorego, ale intuicja mi mowi ze jeszcze jednego nie bylo ;p. Szkoda. Nie powinno sie wycinac filmow. Tak samo bylo z mgla na polsacie. Film skonczyl sie jak zabili ksiedza, a mam ten film a plycie, tam jeszcze bylo jak oni wracaja do tego morza. Jednym slowem tak nie mozna :(. Jak sie puszcza film to caly, niezalenie czy trwa 80 minut czy 380 minut. Wedlug mnie im dluzszy tym lepszy.
P.S. Sorry ale cos mi klawiatura szwnkuje i nie wyciska znakow diakrytycznych ;p
potwierdzam też na to czekałam i tego nie było ale film był i tak wyjebany w kosmosa