Nie wiem ile i za co dostała rolę ta panienka, ale była ona tam zbędna. Ta rolę można było obsadzić stażystką lub początkującą aktorką. Owa pani Rossati grać nie umie. Jedyne role do jakich się na daje to M jak Mdłości i Na dobre i na gorsze.
No to szkoda. Bardzo dobrze, realistycznie pokzazny obraz paskudnych ludzkich spraw w serialu, ja żałuję, że go nie mogłam zobaczyć, oprócz raptem kilku odcinków. Może można kupić jakiś box tego serialu, wtedy będzie dobrze.
Polecam, naprawdę warto. Śmiem stwierdzić, że to chyba najlepszy serial policyjny jaki nakręcono w Polsce. Jest dostępny na ipli - wszystkie odcinki.
Ta panienka czyli Pani Rossati jest piękną, utalentowaną o wspaniałej barwie głosu odpowiednią osobą to tego zawodu, posiada wszystko co potrzebne: talent i urodę, czy coś jeszcze trzeba dodać ???
Absolutnie. Kiedy czas na żarty, w ten czas ... nie w tej sprawie. Szkoda, że nie dostrzegasz w wartosciowej kobiecie jej wszystkich zalet jakie posiada, nie wskazujmy wad, bo ma je każdy, a ona ma je w znikomej ilości. To wspaniała kobieta i komu jak komu, ale jej powinno się udać w fabryce snów, tutaj się zmarnuje, jakie tu ma możliwośi ... od czasu do czasu i cisza. Jestem dobrej myśli, że spełni sie aktorsko ... to słychać w każdej wypowiedzi jak ona pragnie tego zawodu, tu nie chodzi o sławę samą w sobie, to coś więcej.