7,2 20 tys. ocen
7,2 10 1 20479
6,1 10 krytyków
Senność
powrót do forum filmu Senność

Nie wiem ile i za co dostała rolę ta panienka, ale była ona tam zbędna. Ta rolę można było obsadzić stażystką lub początkującą aktorką. Owa pani Rossati grać nie umie. Jedyne role do jakich się na daje to M jak Mdłości i Na dobre i na gorsze.

ocenił(a) film na 10
sceptyk

W Pitbullu grała fajnie

maciej2801

Nie oglądałem ani jednego odcinka.

sceptyk

No to szkoda. Bardzo dobrze, realistycznie pokzazny obraz paskudnych ludzkich spraw w serialu, ja żałuję, że go nie mogłam zobaczyć, oprócz raptem kilku odcinków. Może można kupić jakiś box tego serialu, wtedy będzie dobrze.

ocenił(a) film na 9
1vinga

na iplexie jest;)

ocenił(a) film na 5
sceptyk

Polecam, naprawdę warto. Śmiem stwierdzić, że to chyba najlepszy serial policyjny jaki nakręcono w Polsce. Jest dostępny na ipli - wszystkie odcinki.

sceptyk

Ta panienka czyli Pani Rossati jest piękną, utalentowaną o wspaniałej barwie głosu odpowiednią osobą to tego zawodu, posiada wszystko co potrzebne: talent i urodę, czy coś jeszcze trzeba dodać ???

1vinga

Raczysz żartować?

sceptyk

Absolutnie. Kiedy czas na żarty, w ten czas ... nie w tej sprawie. Szkoda, że nie dostrzegasz w wartosciowej kobiecie jej wszystkich zalet jakie posiada, nie wskazujmy wad, bo ma je każdy, a ona ma je w znikomej ilości. To wspaniała kobieta i komu jak komu, ale jej powinno się udać w fabryce snów, tutaj się zmarnuje, jakie tu ma możliwośi ... od czasu do czasu i cisza. Jestem dobrej myśli, że spełni sie aktorsko ... to słychać w każdej wypowiedzi jak ona pragnie tego zawodu, tu nie chodzi o sławę samą w sobie, to coś więcej.

ocenił(a) film na 7
sceptyk

Mam nadzieję, że Twoja wypowiedź nie jest kreowana pod wpływem medialnej nagonki na W. R ... jej rola nie wymagała specjalnego kunsztu aktorskiego a przyjemnie się na nią patrzy i jej słucha dlatego doprawdy nie rozumiem zarzutów.