7,2 20 tys. ocen
7,2 10 1 20479
6,1 10 krytyków
Senność
powrót do forum filmu Senność

Wprawdzie Kuczok jest też scenarzystą, ale kto ich wie?
Kiedy czytałem "Senność" w roli Róży wyobrażałem sobie Cielecką, w roli Adama - Tomka Tyndyka a jako Roberta - Więckiewicza. Ale spoko, mam sporo dobrej woli więc czekam cierpliwie. Daję im kredyt zaufania, nawet Kożuchowskiej.
:)

pazoozoo

Ja jestem dobrej myśli :) Bardzo lubię Więckiewicza, bo jest dobry w tym co robi i trochę szkoda, że zabrakło go w tym filmie. Ale generalnie jestem zadowolony z obsady aktorskiej. To będzie na prawdę świetny film :)

ocenił(a) film na 8
greyjoy

Też na to liczę.
Czyli co? Gnamy na premierę?
:)))

pazoozoo

No oczywiście że tak :) Ja zabieram ze sobą moją panią bo ją też zaintrygował ten film :) Ona bardzo lubi Żebrowskiego i nawet mu wybaczyła tę role w tym ruskim filmie :) Ma nadzieję, że zrobił takie coś ostatni raz i że w Senności sie poprawie :D
Tak czy owak idziemy na premierę :) Pozdrawiam

pazoozoo

Ja także czytałam książkę i jestem równie ciekawa jak wyjdzie reżyserowi ekranizacja :) W sumie też wyobrażałam sobie Cielecką w roli róży no ale mam nadzieję, że reżyser wie co robi i że nas zaskoczy :) W sumie Kożuchowska jest też dobrą aktorką :) No zobaczymy jak to będzie ale tak samo jak Wy jestem dobrej myśli i już nie mogę doczekać się premiery :)