7,2 20 tys. ocen
7,2 10 1 20479
6,1 10 krytyków
Senność
powrót do forum filmu Senność

Senny

ocenił(a) film na 3

Kolejny Polski refleksyjno-misyjny suchar, bez fabuły, bez muzyki z mało ciekawymi
postaciami. Dobry dla studentów socjologi, może nawet któryś napisze prace o problemach
w adaptacji społecznej polskich gejów, niestety dla reszty czyli 99% będzie to nudna prosta
historyjka jakich w życiu pełno.

3/10

ocenił(a) film na 7
Kajzer

Wprawdzie pracy o problemach adaptacyjnych polskich gejów nie pisałam, ale film rzeczywiście dla mnie był dobry, dlatego dostał 7. Ale możesz mieć rację z tą socjologią, bo akurat niedawno ją skończyłam.

ocenił(a) film na 9
Kajzer

Akurat wątek gejowski jest tak okrojony a jednocześnie chaotyczny i pełen niedomówień, że w sumie niczego konkretnego nie wiadomo. W sumie przez cały film nie było ani jednej normalnej rozmowy między bohaterami.. Nie wspominając o zakończeniu, z którego też nic jednoznacznego nie wynika.

Za to 2 pozostałe wątki są doskonałe i gdyby ten pierwszy był bardziej przemyślany mógłbym dać pierwszy raz 10tke polskiemu filmowi :(

ocenił(a) film na 8
Ush

I to jest świetne. Doktor jakby się cały film nie odezwał to też mógłby świetnie zagrać swoją rolę.

ocenił(a) film na 9
Kajzer

rozumiem ,że pan się zna na filmie? Wypowiedż człowieka który stwarza pozory znawcy.Jak jest film to czasem nie potrzebna muzyka,może prosze poglądać coś z wyrzszej półki,dogma itd,po co muzyka film dla plebsu to super muza fajerwerki i tak będzie żle bo będzie za mało np krwi lub rozbitych samochodów.Gratuluję wyczucia i smaku.

ocenił(a) film na 10
Kajzer

Akurat muzyka Konarskiego w tym filmie jest genialna, nie wiem co tym tam oglądasz i czego słuchasz ale dla mnie to jeden z lepszych polskich filmów jakie w życiu widziałem.