Brak słów. Film poniżej oceny bardzo słaby we wszystkich praktycznie warstwach. Poczynając od konstrukcji dramaturgicznej na poziomie licealistki, przez dialogi kończąc na grze znanych ponoć i niezłych aktorów. Tylko zdjęcia się trochę bronią, ale i to, żadna pociecha... Nawet nie wiadomo do czego się przyczepić, bo ruszenie jakiegokolwiek tematu, czy wątku związanego z tym obrazem to jak ruszenie przysłowiowego g... Przeraża gust, wrażliwość i inteligencja tej części widowni, której wpisy wywindowały ocenę tego filmu tak wysoko. Mój Boże.. To czegoście się w tym pustostanie doszukali drodzy rodacy zadziwiło mnie i otworzyło szerzej oczy. Ale może brak inteligencji, także tej emocjonalnej jest zaletą niektórych - przepraszam za określenie - Dzieł Sztuki... No żesz k... m...
swoje dywagacje na temat gustu innych zachowaj dla siebie.bo widzisz-takie filmy mogą mieć poprawny odbior tylko i wylącznie przez widzow,ktorych poziom wrazliwosci i jakjes estetyki wykracza poza zwykle ramy.oczywiscie,ze prosciej zrobic film w ktorym wszyscy są piękni,modni,i wcinają suszi a w tle pokazywane sa zdjecia bananowej warszawki.bo zeby tworzyc filmy takie jak ten,trzeba miec jakas bardzo konkretną koncepcję/pomysl.to nie jest film o niczym robiony na wzor amerykanskich seksow w wielkim miescie.tematyka jak i strona techniczna filmu jest na bardzo wysokim europejskim poziomie.
film przede wszystkim na wysokim polskim poziomie. Jeden z tych, które
zapadają w pamięć. Specyfika polskiego kina jest taka, że obejrzeć można
filmy żenujące, kręcone na wzór amerykańskich, pseudośmiesznych komedyjek,
oraz twory z duszą, opowiadające historię emocji. Ten jest tym drugim
gatunkiem. Już dawno nie widziałam czegoś tak dobrego.