6,5 32 tys. ocen
6,5 10 1 32081
5,9 7 krytyków
Serce nie sługa
powrót do forum filmu Serce nie sługa

z wielka ochota szlam na ten film. kupilam popkorn, picie i rozsiadlam sie wygosnie w fotelu:) i taka sielanka miala trwac przez caly film, liczylam na to, ale sie przeliczylam...po 30 min film zaczal sie dluzyc, a o koncu nie wspomne nawet, bo po nocach sni mi sie zakonczenie i budze sie z krzykiem: "o co chodzilo w tym filmie?". nie wiem, moze poprostu nie trafil w moj gust?;-/ pozdrowienia dla tych co wytrwali do konca filmu;D

ocenił(a) film na 9
meczycielka_biedronek

wiesz, czytajac twoje odczucia odnosnie tego filmu zastanawia mnie czy brak tobie dojrzalosci aby zrozumiec ten film, byc moze spodziewalas sie komedii od poczatku do konca, lecz ten film ma tez inne przeslanie niz tylko smieszna historia matki, syna i niedoszlej synowej - pokazuje na czym polega prawdziwe uczucie, zrozumienie drugiego partnera... Byc moze wypowiedz w pewien sposob odpowie na pytanie o co chodzilo w tym filmie.
A tak poza tematem to wychodze z zalozenia, ze ty chodzisz do kina a nie na film - bo nie rozumiem jak mozna psuc magie kina ogladajac film i jesc popcorn czy tez popijajac przyslowiowa cole... No comment ...