Film "Sezon na misia" to oszałamiający film dla DZIECI!!!!!!!!!!.Dla dorosłych to wielka nuda mimo podobieństwa do kultowego!!! SHREKA.Film opowiada o udomowionym!!!MISIU(rany boskie)w życiu nie spotkałem się z udomowionym misiem no chyba że na animal planet.No ale to kreskówka (bardzo dobrze zrobiona kreskówka)a jak wiadomo w kreskówce wszystko jest możliwe.Film owszem pełen humoru ale nie zmienia faktu że to dla dzieci o ile shrek to film dla wszystkich sezon na misia to film dla dzieci i niektórych fańow shreka.nie idzcie do kina poczekajcie aż pójdzie w telewizji czyli za jakieś góra 7 miesięcy.oczywiście dzieci będą namawiały na pójście na to bo ten tytuł do siebie przyciąga i zajawki w kinie też przyciągają ale film nie za bardzo więc drogie dzieci zedrzyjcie ze swoich rodziców ostatnią kasę i idzcie na film pod tytułem"Sezon na misia".ale warto poczekać na shreka 3 już nie długo wyjdzie spoko siemka.
Jestem dzieckiem i ten film mnie zaskoczył,ale w złym znaczeniu tego słowa.Nie jest nawet w połowie tak fajny jak Skok przez płot.Może miał
trochę humoru,ale jest to film dla dzieci od 8 lat.Kilka momentów mnie
śmieszyło,ale niektóre momenty są aż za bardzo naturalne,a Elliot chyba
nie ma wstydu!Śmiałam się,a na Over the hedge powściągałam się,by nic nie
stracić.Krótko mówiąc nigdy nie dam mu 10\10,bo nie zasługuje.
Miąlem racje byłem na filmie mam 13 lat i mnie niczym nie zaskoczył więc ten film jest oszałamiający dla dzieci!!!! POZDRAWIAM CIĘ I ZAPRASZAM NA INNE MOJE TRAFNE OPISY.
Trafne!Dla mnie to chyba nie dostrzegasz dobrych filmów,które masz jak na
dłoni!A przy okazji nie jestem AŻ tak małym dzieckiem.Mam 10 lat,dla two-
jej wiadomości.
A poza tym - wybacz,myślałam,że piszę do gościa po dwudziestce i dlatego
wyraziłam się"dziecko".Wybacz mi.