PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513746}

Shank

2010
5,4 1,3 tys. ocen
5,4 10 1 1308

Shank
powrót do forum filmu Shank

Ma ktos dostep do angielskich napisow do tego filmu ? Jestem w stanie podjac sie
tlumaczenia jesli beda chetni ;)

kaban100

jaki typ to skoro jestes w stanie sie podjac tlumaczenia to na huj ci napisy??? ze sluchu nie dasz rady? ah no tak zapomnialem. Nauczyles sie obslugiwac english translatora i teraz zgrywasz jamesa bonda lol nie moge sie doczekac twojego tlumaczenia :)
"idz do miasto po siekiera i zabij goblin on byc dookola miasto"

witkacy

po to kretynie że ułatwi mu to synchronizacje
2 razy mniej roboty

witkacy

Witek na Kacu, nigdy nie odpisuje na tego typu posty ale po tym co zobaczylem nie moglem sie powstrzymać :-) Zacznę od tego: Ty głupi tępy cwelu, zastanów się na drugi raz zanim coś napiszesz.
Po 1 Kaban poradziłby sobie i bez napisów ale jak kolega napisał synchro to dużo roboty, ale skąd ty możesz to wiedzieć?!
Po 2 w filmie tym jest slang więc bez angielskich subów cięzko byłyby to przetłumaczyć.
Po 3 skąd kurwa możesz wiedzieć co Kaban by zrobił ? (jesteś medium? hehe) Czy wrzucil to w translator czy w chuja? Nikt Ci na tych napisach jak się pojawią nie karze oglądać filmu.
Po 4 jak jesteś taki mądry to mogłeś już dawno przetłumaczyć ten film.
Po 5 Sam się zastanawiam po co napisałem odpowiedź na ten post skoro i tak jesteś małoletnią parchatą świnią, przez której posty ludzie tracą nerwy...

PS. Skoro ty potrafiłeś napisać posta w którym obrażasz osobę, która nic do Ciebie nie miała to i ja mam prawo napisać Ci tak chamską odpowiedź w imieniu Kabana. Pałuj się i nie oczekuj odpowiedzi :)

SlawoWSRH

popieram, do pieca z takimi durniami ...