PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556864}

Sherlock Holmes: Gra cieni

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2011
7,6 279 tys. ocen
7,6 10 1 279383
6,5 63 krytyków
Sherlock Holmes: Gra cieni
powrót do forum filmu Sherlock Holmes: Gra cieni

Myślicie że będzie?

ocenił(a) film na 9
BobTheDog

Będzie na 90 %, czytałam na zagranicznych stronach od producenta :)

ocenił(a) film na 9
olczi1997

Na 100 % będzie. Ponoć akcja ma się rozgrywać w Ameryce.

ocenił(a) film na 9
sandrasakaszfil

Właśnie się tak zastanawiałam, to czekam z niecierpliwością na premierę :)

BobTheDog

Pewnie będzie. Holmes dopisał znak zapytania przy "The End" na końcu filmu, i powinni wyjaśnić jak przeżył.

ocenił(a) film na 9
biboktymon

http://www.youtube.com/watch?v=17CLlZuiBkQ ;)

ocenił(a) film na 6
BobTheDog

Niestety będzie

accadacca

Właściwie czemu niestety?

ocenił(a) film na 5
biboktymon

Bo Robert Downey Jr. nie gra ani w pierwszej części, ani w sequelu Sherlocka Holmesa, tylko Iron Mana, co zauważyć mogą osoby, które przeczytały kilka książek Doyle'a (i widziały ekranizacje marvelowskich komiksów, oczywiście). Przynajmniej takie są moje odczucia co do postaci Holmesa.

roballp

E tam, on zawsze gra tak samo, na każdym zdjęciu ma taką samą minę i nie czuć nigdzie różnic. Dobra, może trochę przesadzam, ale gra dość podobnie szczerze mówiąc. Tak czy nie to mój ulubiony aktor i mi to nie przeszkadza, że czasami tak jest.

ocenił(a) film na 10
BobTheDog

Mam nadzieje, że będzie.

ocenił(a) film na 7
Ingrid_Fox

Do myślenia dał mi napis "The End?" Czyli mówi nam to, że to powstanie kolejna część.
Gdyby nie znak zapytania, to myślałbym inaczej.

ocenił(a) film na 7
BobTheDog

http://www.filmweb.pl/film/Sherlock+Holmes+3-2014-659346
Na razie nic więcej nie wiadomo, ale może za jakiś czas coś się w necie pojawi :-)

ocenił(a) film na 9
BobTheDog

Bedzie :-) po pierwsze to zakończenie wskazuje... ale scenariusz juz powstał :-) niestety trochę poczekamy bo RDjr i Jude Law i reszta obsady maja napięty grafik ale w wywiadach mówili że chcą to zrobić i jak tylko znajdą czas to kręcą. Fajnie... nawet na Filmwebie już jest stronka o tym to możecie tam czytać