PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426062}
7,7 453 tys. ocen
7,7 10 1 452793
7,0 81 krytyków
Sherlock Holmes
powrót do forum filmu Sherlock Holmes

nie warto wydawac 20zl....lepiej kupcie jakies dvd z dobrym starszym filmem do kolekcji

ocenił(a) film na 9
czachciach

jakieś uzasadnienie?

rafamalk

przecież to bardzo proste, drogi przedmówco!
'bo tak' ;]

czachciach

za caloksztalt, nie warto wdawac sie w detale

ocenił(a) film na 9
czachciach

Aha. Bardzo ciekawe i trafne uwagi.

ocenił(a) film na 9
czachciach

Według mnie - ŚWIETNY.
reżyser miał po prostu inną koncepcję na ukazanie postaci Holmesa i innych. Ponadto w filmie był też humor, przez co się nie nudził.

xxxAnetkaa99xxx

mi sie podobal, swietna gra aktorska, dobrze dobrana muzyka i caly ten klimat filmu mmmm napewno nie zaluje tych 20 zl :P

ocenił(a) film na 7
czachciach

A dla mnie bardzo dobre kino rozrywkowe warte 20 zł. Jak chcesz czegoś trudnego to nie chodź na tego rodzaju filmy. Poza tym idąc na film Ritchie'go powinienes wiedzieć czego sie spodziewać ;P

ocenił(a) film na 9
czachciach

Film jest super! Ja POLECAM! Nie nudziłam się, naśmiałam, aktorzy nie zawiedli.. To jeden z niewielu, ostatnio, filmów do których nie mogę się przyczepic..:)

ocenił(a) film na 9
czachciach

Nierozumieniem to byłą Mumia 3 czy Indiana Jones 4 - to jest świetny film rozrywkowy.

A jak komuś nie pasuje to trudno - jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził.

ocenił(a) film na 9
czachciach

NIEPOROZUMIENIEM TO JESTES TY !!!! FILM BYŁ SUPER I WARTO GO ZOBACZYC

ocenił(a) film na 8
czachciach

hmmm.... ja tylko powiem dla zainteresowanych - film jest puszczany w toruńskim Cinema-City z cyfrowego projektora

nie pamiętam aby zwykłe filmy były tak puszczane, za wyjątkiem 3D.

ocenił(a) film na 10
czachciach

Może byłeś na innym filmie czachciach,raczej na pewno byłeś-może w teatrze???

ocenił(a) film na 9
czachciach

A Ciacho pewnie było super i Ci się podobało. Bo zazwyczaj tak jest z przeciętnym polskim widzem, że łyknie wszystko co mu rodzimi twórcy zaproponują a dobry zagraniczny film będzie krytykował z góry do dołu.

ocenił(a) film na 10
czachciach

Film jest genialny, dobrze przygotowane efekty specjalne, świetne role postaci i świetny styl samego Sherlocka. Doza grozy pomieszana ze śmiesznymi dialogami, elementy gdzie można było się przestraszyć i uśmiać - takie rzeczy nie cechują złego filmu.
Film ma wszystko co powinien mieć, żeby móc się zrelaksować w kinie po całym tygodniu pracy, a do tego wyjść pełnym satysfakcji z kina, że nie zmarnowało się swojego wolnego czasu :)
Polecam gorąco.

ocenił(a) film na 8
czachciach

Mówisz nie warto to uzasadni swoje zdanie.
A byłeś chociaż w kinie?

wojcieszyc

nie moge powiedziec ze film jest zly, nie jest nawet slaby, niestety jest przecietny, na pewno ponizej oczekiwan, po tym co robia spece od reklamy i marketingu ma sie jednak okreslone wyobrazenie o filmie, a tutaj fabula taka sobie, aktorzy ok ale znow nie w szczytowej formie (obu bardzo lubie)
tak ot, film kolejny, wizyta w kinie nie stracona ale niekonieczna

czachciach

Jak dotąd Sherlock Holmes 2009/2010 zbiera najwyższe noty i najpochlebniejsze komentarze od najlepszych polskich i zagranicznych magazynów kulturalnych i czasopism dla mężczyzn ( dla tych dojrzałych bo nie chodzi mi tu o CKM Playboy itp ) typu Prime, w dodatku kulturalnym do piątkowego wydania Dziennika Gazety Prawnej recenzenci piszą że główny bohater tego filmu a także doktor Watson są najbliżsi są książkowym pierwowzorom z opowiadań Artura Conan Doyle'a.

Tym samym podziękuje już FilmWebowym trollom, za wypisywanie głupot na temat dobrych filmów. Narazie.

ocenił(a) film na 9
czachciach

Bredzisz koleś! Film SUPER i gorąco polecam pójście do kina!!! A kolega niech sobie kupi "cosik" fajnego z "Gali" albo z "Vivy"...tak do kolekcji!