Film jest beznadziejny! Początek zachęcający do oglądania lecz później to co się dzieje sprawia że zamykałem oczy i przewijałem ponad połowe filmu bo nie dało się tego oglądać! Film zdecydowanie nie dla homofobów! Dlatego ode mnie ma 1/10 - nie nadaje się do oglądania i komentowania!
przecież tam są przedstawione nie tylko sceny z homosiami jak to nazwałeś więc nie wiem o ci chodzi
Ten film to dno zupełne,nic w nim nie ma ciekawego. Chyba,że za ciekawe ktoś uzna spuszczanie się sobie na twarz...
Rzygać się chce na takie filmidła.
Jak dla mnie to był film średniawy, na pewno nie jest to kino wybitne i refleksyjne. ale niektóre momenty mi się podobały- postać podglądacza ciekawie została wpleciona w całą historie, albo scena tej terapeutki z panią od sadomaso w tym czymś przypominającym basen, podoba mi się kolorystyka tej sceny- niebieskie światło. Całość trochę chaotyczna, rozedrgana. Nie wiadomo tak naprawdę, czy chodziło tu o pokazanie gejowskiej pary, pokazanie takich miejsc jak tytułowy shortbus. Miałam wrażenie że brakuje w tym filmie jakiejś konsekwencji.
Nie oglądałem bo wiem że mi się ten film raczej nie spodoba ale dziwi mnie to że hehehe homofob wchodzi na forum gejowskiego filmu i mało tego jeszcze taki film sobie zapodał do obejrzenia,wyjdź z ukrycia mamy 21 wiek
A niby skąd miał wiedzieć, ze będą tam akurat "takie" wątki homoseksualne i aż tak naturalistycznie pokazane? Pomyśl trochę, może.