6,2 6,1 tys. ocen
6,2 10 1 6107
6,3 9 krytyków
Shortbus
powrót do forum filmu Shortbus

Film jest beznadziejny! Początek zachęcający do oglądania lecz później to co się dzieje sprawia że zamykałem oczy i przewijałem ponad połowe filmu bo nie dało się tego oglądać! Film zdecydowanie nie dla homofobów! Dlatego ode mnie ma 1/10 - nie nadaje się do oglądania i komentowania!

ocenił(a) film na 9
Adash

a ode mnie ma 10 na 10 bo ja zdecydowanie nie jestem homofobem :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Misiek01

przecież tam są przedstawione nie tylko sceny z homosiami jak to nazwałeś więc nie wiem o ci chodzi

ocenił(a) film na 1
cHrzanek

Ten film to dno zupełne,nic w nim nie ma ciekawego. Chyba,że za ciekawe ktoś uzna spuszczanie się sobie na twarz...
Rzygać się chce na takie filmidła.

ocenił(a) film na 5
balech

Jak dla mnie to był film średniawy, na pewno nie jest to kino wybitne i refleksyjne. ale niektóre momenty mi się podobały- postać podglądacza ciekawie została wpleciona w całą historie, albo scena tej terapeutki z panią od sadomaso w tym czymś przypominającym basen, podoba mi się kolorystyka tej sceny- niebieskie światło. Całość trochę chaotyczna, rozedrgana. Nie wiadomo tak naprawdę, czy chodziło tu o pokazanie gejowskiej pary, pokazanie takich miejsc jak tytułowy shortbus. Miałam wrażenie że brakuje w tym filmie jakiejś konsekwencji.

ocenił(a) film na 1
Adash

Popieram !!!

Adash

Nie oglądałem bo wiem że mi się ten film raczej nie spodoba ale dziwi mnie to że hehehe homofob wchodzi na forum gejowskiego filmu i mało tego jeszcze taki film sobie zapodał do obejrzenia,wyjdź z ukrycia mamy 21 wiek

dominik1980

A niby skąd miał wiedzieć, ze będą tam akurat "takie" wątki homoseksualne i aż tak naturalistycznie pokazane? Pomyśl trochę, może.

Adash

To prawda, obrzydliwy film. I stwierdzam to jako bardzo tolerancyjna osoba.

ocenił(a) film na 1
Adash

Ludzka sexualność ukazana w sposób obrzydliwy. Nie polecam.