PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9508}
5,7 19 tys. ocen
5,7 10 1 18914
6,1 28 krytyków
Showgirls
powrót do forum filmu Showgirls

Przy oglądaniu mialam mdłości, nadodatek Nomi miala tak duza du*e ze az zal patrzec bylo, powinni brac aktorke ktora ma ładną figurę a nie jakieś prosię... ogólnie do kitu

Power_Attraction

Zgrabna piękna kobieta a nie żadne prosię!!!

ocenił(a) film na 8
EM_DE_KE_AS

prosię? przecierz Elizabeth w tym filmie była bardzo szczupła :)... mieli zaangażować jakąś wychudzoną aktorkę wg Ciebie?

sarah496

Coooooooooooooo??? Bardzo szczupła? A to jej niezgrabne doopsko zasłaniające pół ekranu???

EM_DE_KE_AS

Miała niezgrabną tłustą dooopę, masz problemy z oczami to do okulisty!!

Yaroslao

Wraz z założycielem tematu albo jesteście gejami albo nienawidzicie kobiet.

EM_DE_KE_AS

To trzeba było samemu wystąpić w takim filmie, lub w podobnej produkcji.

ocenił(a) film na 8
Power_Attraction

Laska Ty chyba żyjesz w świecie anorektyczek. Nomi gruba? Masz problem z oczami? Żałosne jest to , co Ty napisałaś. Pewnie żebra można Ci policzyć, a w łóżku facet myśli,że kocha się z wieszakiem...O ile masz faceta...

songa85

Hehe, nic dodać nic ująć.
"Nomi miała duży tyłek, że aż żal patrzeć". Nie no masakra. Jak można tak napisać. Albo to jest prowokacja albo laska rzeczywiście należydo Stowarzyszenia "Anorektyczki poniżej 40 kilo - łączcie się".
Elizabeth to zgrabna, piękna kobieta, w "Showgierls" wyglądała znakomicie.

EM_DE_KE_AS

zgrabna to ona na pewno nie jest, fajna z niej dupa, fakt, ale samą dupę ma akurat straszną.

ocenił(a) film na 7
idiotka_3

No chyba nie!

ocenił(a) film na 9
idiotka_3

co Ty pier.... miala wlasnie zeyebista

KhyraVolain

piękne ciało, piękny tyłek - tyle w temacie.

songa85

A ty żyjesz chyba w świecie ślepców. Jak można nie zauważyć tego wieeeelkiego tyłka ??

ocenił(a) film na 7
Power_Attraction

Omg...
Ona ma po prostu szeroką miednicę co zresztą jest charakterystyczne dla kobiet!
Ty pewnie masz bary jak pudzian i myślisz że tak być powinno:P

ocenił(a) film na 6
Marcinekk

Laska z niej fajna ,cycki fajne tyłek fajny skąd u was przekonanie że dużą pupe ?? chyba nie widzieliście naprawde dużej dupki,nie chcę wyjść na zboka ale ma fajną ci**e , polecam sceny wycięte z filmy, od siebie dodam że ma silną psychike że nie dała się zaszufladkować jako np dziwka , panna do rozbieranych scen .

TheGoldi07

A no stąd zapewne, że kanon figury się zmienia, moim zdaniem na gorsze. Dochodzi do tego rozciągnięcie obrazu do 16:9 i masz. Dziś najfajniejsze są chudzielce bez tyłka i cycków, takie, z których można zrobić śmigło... Wielki kolo chadza z dziewczynką wyglądającą na 5 klasę gimnazjum - to jest kul. Film dla mnie słaby, ale popatrzeć jest na co :)

RoG77

Ten kanon to jakaś masakra, choroba współczesności. Kobieta nie może być kobieca, a facet też coraz częściej nie może być mężczyzną. Po wybiegach to w ogóle powinny tylko chadzać 40-kilogramowe szkieletory, wyglądające jak wyrośnięci 13-letni chłopcy. A chłopcy niedługo będą wyglądać jak Pan Maga z Tap Madyl. Kto by jeszcze 10 - 15 lat temu pomyślał, że 50-60 kilogramowe chłoptasie będą po chodnikach poopieprzać w rurkach w których strach usiąść, by nie strzeliły w dupie lub kroku?!

ocenił(a) film na 9
TheGoldi07

Gdzie można zobaczyć te wycięte sceny?

ocenił(a) film na 6
Znawca kina

widać że myślenie boli bez obrazy , wystarczy że wpiszesz elizabeth barkley schowgirls na google i już , w grafice znajdziesz fotki ze zbliżeniem , a w kategorii filmy możesz zobaczyć filmy , podpowim są 2 sceny w którym można zobaczyć jej dolną częśc dosyć dokładnie ,scena jak kopie tego gwiazdora na końcu filmu i scena jak robi streaptes w którym wchodząc na scene bez ubrania podnosi wysoko noge no i wiadomo , wracając do tego że ma niby wielką dupe skoro ludzi są tak podatni że uważają rozmiar o połowe mniejszy od niej za wzór perfekcjii to tylko świadczy o tepocie tych ludzi co ma być takiego super w anemiczkach , zamiast potakiwać głowami jak wam każą wielkie korporacje zacznijcie samodzielnie myśleć , bo później macie do wszystkich pretensje , ona ma fajną dupke i śmiem twierdzić że nawet odrobinke za małą , ale to rzecz gustu , a sprawe chuderlaków z kośćmi na wieszchu mnie nie interesuje bo to w żaden sposób nie jest sexy .

ocenił(a) film na 9
TheGoldi07

"widać że myślenie boli bez obrazy..."

Obraza była i to nadzwyczajna ale wybaczam ci gdyż nie wiesz co czynisz i dzięki za info.

ocenił(a) film na 6
Znawca kina

to nie była obraza przykro mi że tak to odebrałeś , poprostu dziwię się że nie byłeś w stanie znaleść tego , a może poprostu ja jestem taki dobry że nie mam problemu ze znalezieniem interesujących mnie rzeczy w necie , no nic cieszę się że pomogłem , mała podpowiedz jakbyś szukał innych celebrytek itp wystarczy że dopiszesz do ich nazwiska nude i napewno coś znajdziejsz .

Marcinekk

Dokładnie,szerokie biodra i tyle.Fakt,malutkiej ni ma,może była też pokazana w sposób taki "dosadny i bez zażenowania" dlatego może wydawać się duża :-D Jak jest tyci du....a to może wydać się delikatniejsza i...taka "bardziej niewinna" :-D (?)

Power_Attraction

Film żadne arcydzieło, ot taki nastawiony na epatowanie nagością nijaki film. Nudna fabuła, choć sam poprzez dużo cycków w oglądaniu już taki nudny nie jest (bynajmniej dla mnie :P ). Pani Elizabeth jest bardzo bardzo bardzo ekskluzywna dupencja... po prostu <fap fap fap>.

użytkownik usunięty
karel83

Idealna kobieta jak dla mnie :)
Ogladajac "Showgirls" nie moglam od niej oczu oderwac...

Sądząc po wpisie taki ekspansywny sexappeal postaci z filmu, potrafi działać nie tylko na męskie zmysły i namiętności :)

ocenił(a) film na 2
karel83

Tragedia... beznadziejna i do bolu przewidywalna fabula do tego rownie denne aktorstwo. Daje 2/10 ale raczej tylko za to ,ze widzialem gorsze scierwa.

ocenił(a) film na 6
Power_Attraction

A ja właśnie dałem 6 za ładne sceny rozbierane, z resztą w filmie nieco gorzej, ale szerokość bioder aktorki była jak najbardziej właściwa!

ocenił(a) film na 1
Power_Attraction

mocne! uwielbiam takie durne niuńki :)

ocenił(a) film na 5
Power_Attraction

Miałaś mdłości z powodu kiepskości filmu, czy zbyt dużej wg Ciebie pupy bohaterki? W obu przypadkach jest to niepokojące i zalecałbym wizytę u specjalisty. Rysuje się całkiem spora gama problemów: od zaburzeń odżywiania, anoreksji, zaniżonej samooceny po obsesję i mianię prześladowczą. Jeżeli na widok jakiejkolwiek pupy masz mdłości, potrzebna Ci porządna diagnoza i to pilnie!
Dla mnie ciało Nomi to był jedyny jasny punkt filmu. Jestem facetem, cóż mogę wiedzieć o kompleksach i obsesjach dziewcząt?

Power_Attraction

No popatrz cholera, jak to się w Hollywood nie znają na kobiecej figurze.... :)

Power_Attraction

Ładna, zgrabna kobieta. Spójrz lepiej na siebie, zamiast oceniać innych.

ocenił(a) film na 7
Power_Attraction

Jak dla mnie to zdrowa piękna Kobieta, a co może miała zagrać anorektyczka? z resztą to były inne czasy i wtedy Kobiety miały pełniejsze kształty choćby Demi Moor w filmie "striptiz' nie wyobrażam sobie w tej roli kogoś kto wygląda jak wieszak.

ocenił(a) film na 8
Power_Attraction

ładna była, czego chcesz?

Power_Attraction

Niekoniecznie duża, ale płaska i kwadratowa. Też mi się źle patrzyło. Rimejk z Mią Malkovą powinni zrobić jakieś 2 lata temu, bo teraz lekko przytyta, ale wrodzonego wdzięku ma zdecydowanie więcej od głównej bohaterki ;-)

Power_Attraction

Film kiepski, ale aktorka śliczna. I nie wiem czego chcesz od jej tyłka. Masz lepszy?