Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166268
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

Właśnie wróciłem z kino i powiem że po prostu rewelacja ,warto go obejrzeć choćby za 50 zł
Według mnie najlepsza część z serii Shrek , obejrzałbym sobie go jeszcze raz, a nawet parę razy :)

jakeziom

Ps. Tylko szkoda że mało było tych baśniowych stworzeń, tylko jedna scena z trzema ślepymi myszkami, kilka z podawaniem peruk , przez wilka od babci i wiele więcej . Ale pozytywnie zaskoczyła mnie postać siostry kopciuszka w tym czymś na głowie w kształcie jabłka, i jak na końcu królowa Lilian tańczyła z ogrem, i na obrazie Harolda się tak na nich patrzył :D niezapomniane wrażenia .

jakeziom

poważnie i bez urazy gratuluje ci dilera ... film jest słaby , a w porównaniu do jedynki wręcz gniotowaty.

Czesiek__Hydrolog

Mi się podobał, a ty jedynie co oceniłeś to jakiś film "coś " i pewnie Shreka nie oglądałeś tylko oceniasz po pozorach ...

jakeziom

Co ma ocenienie jednego filmu do opinii o drugim ? < nie >
Jesteś jakimś medium ? < na pewno nie >

Więc nie ściemniaj .

jakeziom

jakeziom, bez obrazy, ale nie pogrążaj się. 'Jakiś film'. "Coś" to jeden z najlepszych filmów w historii :)

Gangelus

święta prawda

ocenił(a) film na 10
Czesiek__Hydrolog

jak widac ty sie nacpales skoro nie dostrzegles ze shrek forever to arcydzielo mule

stefaniak_a

Owszem, ale nie Forever. Pierwsza czesc to arcydzielo.

stefaniak_a

takie z Forever arcydzieło jak to , że nie jesteś zjebem .

jakeziom

Mnie osobiście aż tak bardzo się nie podobał.
Może było momentami śmiesznie, ale ogółem to nie był jakiś zadowalający. Czuję po prostu niedosyt.
Nie odpowiadała mi postać Rumpel'a. Jakoś tak mi nie pasowała do tego filmu.

ocenił(a) film na 10
black_cherry_

Mi się bardzo podobał. Wyszedł rewelacyjnie. Były śmieszne momenty.

Fabuła też dobra. Ciekawie było zobaczyć co było gdyby Shrek nie odczarował Fiony... ;']

justyska76

Ale fajnie by było gdyby pokazali co się stało z Arturem Księciem i Lordem :D , chociaż przy napisach na końcu pokazali krótko wszystkie części po kolei i przypomnieli nam o nich

ocenił(a) film na 8
jakeziom

jakeziom, chyba ci z Dreamworsku płacą za pisanie takich komentarzy. Według mnie najgorsza częśc, naprawdę mało śmiechu.
3D naciągane żeby hucznie zgratnąc kase

Flashpoint

Mi się podobało, a o gustach się nie dyskutuje, i to jest moje zdanie ...
jakoś większość ludzi zadowala ten film, a że tobie się nie podobało to nie znaczy że masz krytykować czyjeś poglądy dla danego filmu ...
Mniej takich dzieci na Filmwebie !!! ...