Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

Ma być tak jak z Rockym?5000 części?A może tak jak z "Modą na Sukces"?
Problem Shreka jest taki, że każdy następny film jest gorszy od poprzedniego.Tak jak było z "Piratami", tutaj nie jest tak jak z "Epoką Lodowcową" w której każda następna część jest lepsza od poprzedniej, przynajmniej do 3.Czy jak ze "Szklaną Pułapką", gdzie ostatnia część dorównuje pierwszej.Może i ze Shrekiem będzie podobnie, może 4 część dorówna pierwszej, ale nie sądzę, bo 2 i 3 są skopane.Mówi się trudno.
No, ale kasa to kasa, ktoś musi zarobić.

użytkownik usunięty
Dyskobol

Moim zdaniem najlepsza jest 2jka, jedynka jest blada i bez wyrazu w porownaniu z 2ga czescia. Pociesze Cie, bd to ostatnia czesc.

użytkownik usunięty
Dyskobol

wg mnie kręcenie kolejnych sequeli to ogólnie zły pomysł i ciągnięcie kasy jak tylko sie da ale prawda jest taka że itak obejrze każdego następnego Shrek'a i pewnie itak będzie fajny/przyjemny w oglądaniu...więc tutaj sie nie zgodze.taki rodzaj filmu można męczyć :)

to ma być ostatnia częśc Shreka

Dyskobol

Człeku, Shrek ostatni rozdział (jak sama nazwa wskazuje) to ostatnia część filmu. Nawet podawali w radiu ;)

Nathalie_97

No jeśli podawali w radiu, to rzeczywiście poważna sprawa, a tak na serio w radiu to różne rzeczy opowiadają, czasami takie pierdoły nieprzemyślane, że człowiek tego słuchający ma wrażenie, że kompletny debil został zatrudniony w danej rozgłośni.A niestety jest ich coraz więcej, tzw. "mądrych inaczej".Więc ja bym się tak nie podniecał tym co mówią, tym co grają, polegałbym bardziej na własnym rozumie.
Pozdrawiam...

Dyskobol

Słuchaj ja tu z przyjazną buźką, a ty odrazu chcesz sie kłócić na temat radia;p.
Czy nie ma już na tym filmwebie jakiś przyjaźnie nastawionych człeków?
Ok a więc jak ty polegałbyś na własnym rozumie to nie napisałbyś tego tematu ponieważ wywniosowałbyś z tytułu ostatni rozdział że jest to ostatnia część.
Pozdrawiam również ;)

Nathalie_97

Może i "Moda na sukces"
ma ponad 5000 odcinków
i może jest głupia
Ale taka nera jest Forresterów i reszty
że to szok...