Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

CZy shrek w tej czesci umrze? piszcie swoje zdania.

grubby123

cos ty to przecież film komediowy!

shrek oczywiscie nie zginie ;P

grubby123

podobno shrek zginie w 7 czesci. premiera Shreka7 zaplanowana jest na marzec 2015 ale moze sie opoznic bo ma byc slaba pogoda do zdjec ;)

0xy_gen

Do Oxy.gen to oni juz wiedza jaka bedzie pogoda w 2015r:D:D:D?? a Wracając do tego czy Shrek zginie raczej nie.....

0xy_gen

HaHa, bardzo smieszne. Pogoda do zdjęć, no usmiałem się po pachy. A tak przy okazji, nie wiedzialem ze do stworzenia animacji musi być dobra pogoda :/. A shrek umrze w 20, która jest zaplanowana na 2046 rok :P LOL,

ocenił(a) film na 7
grubby123

Myślę, że tak. Potrąci go tramwaj i zostanie rozjechany na oczach Fiony, która potem skoczy z mostu. A osiołek weźme spadku cały majątek Shreka i sprzeda wszystkie graty. I tak zdobędzie forse na przebudowe zamku i będzie żył długo i szczęśliwie ze swoją smoczycą. A...i o swoim zmarłym przyjacielu szybko zapomni ;].

Chociaż fajniej byłoby gdyby Shrek został rozstrzelany przez mafie, bo nie zapłacił im za ochronę XD, a osioł renegat pomścił by śmierć kumpla :D.

grubby123

a co ?? czy to juz ostatia część serii ??

Bloodbane

ja myśle ze shrek dednie;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

grubby123

pfff .... ludzie to nie jest jakies prawdziwe zycie to animacja więc nie musi umierać tylko w ostatniej czesci bedzie ze zyli długo i szczesliwie i koniec .

niewiem_2

paweloo_9090 < idąc Twoim tokiem myślenia ,to w animacji się nie umiera, po prostu już pixele nie padają na luminofor i nic się nie dzieje %-)

ocenił(a) film na 7
niewiem_2

Widzę że Final Fantasy top nie animacja w takim razie :D

grubby123

Shrek zginie, ale w 5 części zwanej "Shrek 5: Impotent Day". Na królestwo atakują słoiki z dżemem które zostają pokonani przez Kota SSJ5. Fiona okazuje się przybyszem z księzyca - a dokładnie księżniczką. Wraz z 5 przyjaciólkami bronią planety przed złym Alfem który to wcześniej wysłał słoiki. W finałowej walce widzimy jak Shrek scala się z Godzilla i przyjmują na siebie wielką spadającą kometę która jest tak naprawdę karą ludzkości za filmy Uwe Boll'a... po wielkim bum przyjaciele nie odnajdują już zielonego ogra - zamiast niego znajdują dziurawą szarlotkę...

balu_barthezz

Tak, Shrek zginie. Osioł, Fiona, Kot i w ogóle wszyscy też zginą, nie będzie niczego i dalszych kontynuacji, które pewnie już są w planach.

grubby123

kwic chyba wyraźnie sie wyraziłem ... najpierw przeczytaj 5 razy dopiero pomysl co napisac bo to z twojej odpowiedzi wynika ze ja co innego napisałem niz napisałem a ty sciągnołem w jakims stopniu moją wypowiedź więc licz sie ze słowami ;)

grubby123

na pewno nie !!!!
umrzeć to mógłby np. Rambo w John Rambo i tak pewnie będzie bo to ostatnia część i np. Spider-Man w części 4-tej

grubby123

Tiaa, wiesz co-Shrek to jest KOMEDIA!!!:/Czy dotychczas wyglądało na to, że Shrek umrze?Nie!To by było bez sensu!Skończy się pewnie:"I żyli długo i szczęśliwie".

ocenił(a) film na 7
grubby123

Nie no co ty...
Ja slyszalam, ze Shrek 5 bedzie o życiu Shreka na bagnie przed tym wszystkim [małżeństwo, poznanie Osła]... Ale jakoś mnie to nie przekonuje...

Kasiaa__

Tak, umrze. Zjedzą go jego dzieci, bo będą głodne. Shrek nie kupił im Cheetosów z boinxami w środku a one są złe. I wszystkie dzieci świata zobaczą jego śmierć na własne oczy w kinie. Taaaaa... co jeszcze? MożeFiona zostanie zgwałcona?

efcek

Zgadzam sie z Wingo.. co wy wygadujecie .. przeciez Shrek to film dla dzieci!! Nie pokaza smierci Shreka !!!! Po za tym bez niego film byl by nuuudny... pozdra :D

grubby123

Ja osobiście uważam to za podpuchę ;p . No...

grubby123

To Shrek jeszcze żyje? (o.0)

Zresztą co za różnica... przecież jeśli w Hollywood(USA) ktoś umiera to wcale nie znaczy, że nie żyje :]

Pozdro