i powiem że to jest beznadziejny chłam który zasługuje na ocenę 2
Ciekawa jestem jak to obejrzałaś skoro premiera światowa jest 21?
Błagam ludzi nikt tego nie widział, a wszyscy zaraz, że film to porażka. Pogadamy jak oglądniecie.
Ona zaraz napisze że oglądała to 8 lat temu. Dla twojej informacji pusta blondynko oglądałaś pierwszą część. A to jest czwarta. Wiem że teraz bardzo Cię zaskoczę tym co napisze ale jakbyś nie wiedziała była jeszcze część druga i trzecia. Wiem że to na prawdę niewiarygodne ale to w sumie daje cztery filmy. A ten który oglądałaś o czym był? Bo radze żebyś do kompletu obejrzała jeszcze dwa. I dopiero za dwa miesiące wybrała do kina na "czwórkę". A i prawie bym zapomniał. To że obejrzysz trailer na internecie nie liczy się jako to że obejrzałaś cały film. I nie daje ci to prawa do oceniania filmu.
A i jeśli nie jesteś blondynką to przeprasza że obraziłem wszystkie jasnowłose a co za tym idzie jesteś dowodem na to że brunetki także nie grzeszą inteligencją :D
Pozdrawiam :)
hmmm.... z tego co sama zaobserwowałam bardzo dużym atutem każdej z odsłon Shreka był polski dubbing. Podejrzewam, że przy części 4 będzie tak samo- znowu padną jakieś tekściki, które rozśmieszą nas do łez. Ja nie mam zamiaru oglądać Shreka w oryginale- zaczekam cierpliwie, aż wejdzie do polskich kin i wtedy dopiero się wypowiem czy warto było oglądać czy nie.
A ja uważam że należy obejrzeć wersje angielsko jezyczną a potem polską. Ponieważ polscy tłumacze potrafią przekręcić nie kiedy cały film. Chociaż nie bywa tak w przypadku Shreka. Jednakże angielskie wersje są równie śmieszne
masz dojscia dziewczyno pewnie bylas na pokazie przed premierowym w hollywod dla VIP´ow
Martynka to jawny prowokator kto obszukal internet wzdluz i wszerz dobrze wie ze jak juz trafi na "shreka 4" to sa same faki dziekuje za uwage PS: biedactwo trafilo pewnie na Shreka 3D i ze bajka byla krotka a dziewcze nie stac na anaglify sie dziewcze rozczarowalo ... biedactwo ;]