PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133925}

Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 165598
5,9 57 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

Możecie mi wyjaśnić co robi Harold w czwórce jak on umarł w Shreku Trzecim , bo go raz z filmu zobaczyłem , lecz całego nie obejrzałem .
I dlaczego się kończy smutno ten film jak wszyscy mówią ?

jakeziom

Mozę ktoś mi wyjaśnić ? Ci co oglądali

jakeziom

Ja Ci wyjaśnię 9 Lipca xP

Zann

A ktoś inny :D ?

ocenił(a) film na 5
jakeziom

Nie oglądałeś filmu, a oceniłeś na 10/10? Dobra, zlituję się...

Scena z Haroldem to flashback. Rodzice Fiony byli nieco zniecierpliwieni faktem, że ich córka siedziała przez tyle czasu w wieży, a zły urok nie został jeszcze złamany. Rumplesnicki zaproponował im układ ( Zasidmiogórogród za złamanie uroku, który ciążył na Fionie ), ale nim Harold podpisał umowę, dowiedział się, że ktoś uratował jego córkę ( Shrek ). I tyle;>
A żeby odpowiedzieć Ci na pytanie, dlaczego ta część jest smutna, to trzeba by było Ci chyba cały film streszczać;>

klikk12

OK tnx. :D

użytkownik usunięty
jakeziom

Co za bzdura, film nie konczy sie smutno!

No właśnie ,wiem , bo wczoraj oglądałem , ale jak patrzyłem na innych komentarze i recenzje , to mówili że jest to najsmutniejsza cześć, Shreka, jednakże mi bardzo podobała się 4 , jest to coś zupełnie nowego , nie to co w Shreku Trzecim , gdzie wszystko jest naciągane :) Także polecam Shreka Forever

użytkownik usunięty
jakeziom

Bo jest sporo smiesznych , sporo smutnych momentow, ale jak na moj gust konczy sie bardzo optymistycznie, choc nie z hukiem i fajerwerkami :). Hmmm, jak dla mnie naciagana jest pierwsza, ale co kto lubi :). pozdrawiam

Jak może być naciągana pierwsza część Shreka , jak to od razu było coś całkiem nowego i wymyślonego , więc nie może być naciągana :D Jedyne co było niewymyślonego , to postacie z innych bajek i tylko to ...

użytkownik usunięty
jakeziom

Bo na sile bylo parodiowane, koncepcja sama byla naciagana, ten schemat. Dla mnie bez polotu... Pozniej sie tworcy wkrecili.