Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

jak dla mnie to jest to tylko proba zbicia duzej kasy - mam nadzieje ze ludzie sie opanuja i nie pojda na to do kina. jedynka i dwujka byly fajnye. Trójka to jedne wielkie NUDY. I niby co ma byc w 4ce?? Blagam niech nam darują i niech wymysla cos nowego fajnego, a nie maltretuja ludzi kolejnymi - coraz mniej zabawnymi perypetiami sheka!!

nighthunter007

Ale pieniążki są fajne! <3 XD

użytkownik usunięty
lubieyaoijakch

Ależ ja wiem że pieniążki są fajne xD Ale jak się samemu zarabia, a nie jak ktoś na nas :]

nighthunter007

Zgadzam sie z toba w 100 procenbtach.
Shrek- byl oki
Shrek II - gorszy niz poprzednik ale nie bylo zle
Shrek Trzeci- da sie przezyc, ale widac ze robiony na sile
Shrek IV - patrzac po tym ze kazdy film byl coraz gorszy moze byc nie najlepiej :(

domi896

już trójka była beznadziejna to czwórka pewnie też będzie

ministertornister

Zaplanowane było z góry powstanie pięciu części Shreka, więc zobaczymy...

gloster

Patrzę na założenie fabuły to nie brzmi źle, przynajmniej nie mają zamiaru tego ciągnąć jak brazylijskiej telenoweli czy Mody na Sukces... przynajmniej w tej części

ocenił(a) film na 7
nighthunter007

a mi się podobały wszystkie części!:D
właśnie widać ogromny postęp od 1 do 3, jak ktoś nie zauważył zmian, to trudno:P
chociażby to, że w 3 cz postaci są bardziej trójwymiarowe, lepsza kolorystyka, sami twórcy zwrócili uwagę na to, że teraz są znacznie większe możliwości, niż przy tworzeniu pierwszej część, nie zwróciliście uwagi, że w 3 cz akcja toczy sie głównie przy zachodach słońca? Dlatego tak bardzo nie mogę się doczekać czwartej części!:)

poally

Szczerze mówiąc to najbardziej lubię 3, potem 1 i nie uważam by 4 część miała być jakaś strasznie nudna czy naciągana, ale jeśli będzie Shrek 5 to jednak wolałabym, żeby DreamWorks już sobie darował i zostawił Shreka w spokoju z opinią śmiesznej, lekkiej bajki, a nie naciąganej produkcji WYŁĄCZNIE kasowej. Ale wątpię by tak było poznieważ zawsze znajdą się ludzie (z pewnośćią duża liczba) którzy będą chciali oglądnać Shreka 8, 9, i 10
Pozdrawiam:)

nighthunter007

zazdrosc ludzi niezna granic, dlaczego maja przestac robic cos co podoba sie masie ludzi? bo taki pierdek jak ty niepojdzie do kina?

bezskorny

Kuźwa, znowu będę musiał oglądać naśladowanie dwójki i jedynki i jeszcze te zasrane dzieci Shreka. Wszystko dla tej kasy zrobią.

ocenił(a) film na 7
el_Polaco

Wiesz, wcale nie musisz tego oglądać.

...

ocenił(a) film na 8
nighthunter007

"jak dla mnie to jest to tylko proba zbicia duzej kasy "

No kurna! A po co się robi filmy? Pierwsza część podobnie jak 2 i 3 są dla kasy. Film ma się w pierwszej kolejności zwrócić; by reżyser dostał kasę na następny film, by twórcy filmu (reżyser, aktorzy, pani od ciuszków, etc) mieli poczucie dobrze zrobionej roboty.