jak dla mnie to jest to tylko proba zbicia duzej kasy - mam nadzieje ze ludzie sie opanuja i nie pojda na to do kina. jedynka i dwujka byly fajnye. Trójka to jedne wielkie NUDY. I niby co ma byc w 4ce?? Blagam niech nam darują i niech wymysla cos nowego fajnego, a nie maltretuja ludzi kolejnymi - coraz mniej zabawnymi perypetiami sheka!!
Ależ ja wiem że pieniążki są fajne xD Ale jak się samemu zarabia, a nie jak ktoś na nas :]
Zgadzam sie z toba w 100 procenbtach.
Shrek- byl oki
Shrek II - gorszy niz poprzednik ale nie bylo zle
Shrek Trzeci- da sie przezyc, ale widac ze robiony na sile
Shrek IV - patrzac po tym ze kazdy film byl coraz gorszy moze byc nie najlepiej :(
Patrzę na założenie fabuły to nie brzmi źle, przynajmniej nie mają zamiaru tego ciągnąć jak brazylijskiej telenoweli czy Mody na Sukces... przynajmniej w tej części
a mi się podobały wszystkie części!:D
właśnie widać ogromny postęp od 1 do 3, jak ktoś nie zauważył zmian, to trudno:P
chociażby to, że w 3 cz postaci są bardziej trójwymiarowe, lepsza kolorystyka, sami twórcy zwrócili uwagę na to, że teraz są znacznie większe możliwości, niż przy tworzeniu pierwszej część, nie zwróciliście uwagi, że w 3 cz akcja toczy sie głównie przy zachodach słońca? Dlatego tak bardzo nie mogę się doczekać czwartej części!:)
Szczerze mówiąc to najbardziej lubię 3, potem 1 i nie uważam by 4 część miała być jakaś strasznie nudna czy naciągana, ale jeśli będzie Shrek 5 to jednak wolałabym, żeby DreamWorks już sobie darował i zostawił Shreka w spokoju z opinią śmiesznej, lekkiej bajki, a nie naciąganej produkcji WYŁĄCZNIE kasowej. Ale wątpię by tak było poznieważ zawsze znajdą się ludzie (z pewnośćią duża liczba) którzy będą chciali oglądnać Shreka 8, 9, i 10
Pozdrawiam:)
zazdrosc ludzi niezna granic, dlaczego maja przestac robic cos co podoba sie masie ludzi? bo taki pierdek jak ty niepojdzie do kina?
Kuźwa, znowu będę musiał oglądać naśladowanie dwójki i jedynki i jeszcze te zasrane dzieci Shreka. Wszystko dla tej kasy zrobią.
"jak dla mnie to jest to tylko proba zbicia duzej kasy "
No kurna! A po co się robi filmy? Pierwsza część podobnie jak 2 i 3 są dla kasy. Film ma się w pierwszej kolejności zwrócić; by reżyser dostał kasę na następny film, by twórcy filmu (reżyser, aktorzy, pani od ciuszków, etc) mieli poczucie dobrze zrobionej roboty.