Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

MA to sens ?

ocenił(a) film na 10

Czy jest sens Nakręcenia 4 części Shreka Zdecydowanie nie bo to by było tylko przeciąganie filmu Wystarczy że jest 3 część

ocenił(a) film na 5
Rafaelooo92

Tu chodzi o kasę..................................................

Aimee

w filmach przewaznie chodzi o kase chyba, ze sa np. o Papiezu, ktore maja na celu pokazanie jego zycia...ale malo jest takich wyjatkow:)....

P.S. nie ma sensu robic kolejnych czesci Shreka gdyz - jak mozemy sie spodziewac - beda one gorsze od pozostalych....ale jak to sie mowi "Trudno powstrzymac kure znoszaca zlote jajka".......:)

Marilee_chan

Filmy o papieży czy inne religijne też się robi dla kasy ;P W końcu ludzie idąc do kina/kupując na DVD za to płacą a inni ludzie się na tym bogacą. Poza tym czy film jest robiony o papieżu, znanym pisarz, czy jakaś komedia tudzież film akcji to każdy z nich kosztuje.

Rafaelooo92

a ja mysle że fajnie by było zobaczyć 4 część :) mi 3 się podobała :D wiadomo że kazdy film jest dla kasy :) :P

kasior89g

Tak, tylko że to juz jest totalna perfidia

Morfo_2

"Shrek" to jest bajka więc nigdy nie musi być określone ile części nakręcą... A poza tym jeśli mają z tego niezłe zarobki i świeże pomysły to czemu nie? Ja jestem za, jeśli tylko wyjdzie im to tak zgrabnie i zabawnie jak do tej pory.

Kolec

Ja przewaznie jestem za kreceniem coraz to nowszych czesci rornych filmow, ale ten to juz mogli dac sobie z nim spokoj. I o czym ona bedzie opowiadac? Przeciez im wiecej beda tego krecic tym ten film bedzie coraz mniej smieszny.

Rafaelooo92

Co za dużo, to niezdrowo. Mnie już męczy ta cała shrekomania, chociaż filmy mi się podobały. Trójka wypadłaby pewnie lepiej gdyby nie... marketing. Jak od początku znasz pół filmu, bo zewsząd atakują zdjęcia i spoty reklamowe, to już odbiera część zabawy.