Czy jest sens Nakręcenia 4 części Shreka Zdecydowanie nie bo to by było tylko przeciąganie filmu Wystarczy że jest 3 część
w filmach przewaznie chodzi o kase chyba, ze sa np. o Papiezu, ktore maja na celu pokazanie jego zycia...ale malo jest takich wyjatkow:)....
P.S. nie ma sensu robic kolejnych czesci Shreka gdyz - jak mozemy sie spodziewac - beda one gorsze od pozostalych....ale jak to sie mowi "Trudno powstrzymac kure znoszaca zlote jajka".......:)
Filmy o papieży czy inne religijne też się robi dla kasy ;P W końcu ludzie idąc do kina/kupując na DVD za to płacą a inni ludzie się na tym bogacą. Poza tym czy film jest robiony o papieżu, znanym pisarz, czy jakaś komedia tudzież film akcji to każdy z nich kosztuje.
a ja mysle że fajnie by było zobaczyć 4 część :) mi 3 się podobała :D wiadomo że kazdy film jest dla kasy :) :P
"Shrek" to jest bajka więc nigdy nie musi być określone ile części nakręcą... A poza tym jeśli mają z tego niezłe zarobki i świeże pomysły to czemu nie? Ja jestem za, jeśli tylko wyjdzie im to tak zgrabnie i zabawnie jak do tej pory.
Ja przewaznie jestem za kreceniem coraz to nowszych czesci rornych filmow, ale ten to juz mogli dac sobie z nim spokoj. I o czym ona bedzie opowiadac? Przeciez im wiecej beda tego krecic tym ten film bedzie coraz mniej smieszny.