Jak dla mnie ta była najnudniejsza... a dla Was która jest najlepsza ?? ;)
Może to nie była najzabawniejsza część, ale za to najpiękniejsza. Chociaż było kilka dobrych tekstów w stylu "ratujmy ich, zanim zalambadują się na śmierć" xD
jeśli chodzi o samą animacje to shrek 4 jest piękny kolorowy i błyszczący ale... cholernie się na nim wynudziłem . Fakt było kilka bardzo zabawnych momentów ale to za mało . Jak dla mnie shrek 2 króluje :]
ja tez sie na nim nudzilem i ani razu nie zasmialem niewiem czemu ale te teksty nie byuly dla mnie zabawne
fabula przewidywalna ale i tak daje 7 za animacje i sentyment
a najlepsza czzesc to Shrek
A mi sie nie spodobal ;D
I tez jakos nie potrafilam odnalesc zabawnego momentu... Nie wiem moze mialamzly dzien.
Jednak sentyment do bajki i uwielbienie do poprzednich czesci bd zawsze :P
Ta część nie była taka zła. Zawsze staram się nie miec zbyt wygórowanych oczekiwań przed pojawieniem sie filmu, trudniej wtedy sie zawieść gdy juz się film ukaże.
Po pierwszej części, w kolejnych spodziewałem sie raczej kontynuacji historii, a tu niespodzianka - alternatywna rzeczywistość (w pierwszej chwili byłem nieco zawiedziony, ale po jakims czasie uświadomiłem sobie że w poprzednich częsciach historia doszła do takiego momentu w którym pozostaje juz tylko proza codzienności, więc alternatywna rzeczywistość okazała się idealnym sposobem na odświeżenie historii.