Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

Najgorsza częśc !!

użytkownik usunięty

Jak dla mnie ta była najnudniejsza... a dla Was która jest najlepsza ?? ;)

Może to nie była najzabawniejsza część, ale za to najpiękniejsza. Chociaż było kilka dobrych tekstów w stylu "ratujmy ich, zanim zalambadują się na śmierć" xD

ocenił(a) film na 6

jeśli chodzi o samą animacje to shrek 4 jest piękny kolorowy i błyszczący ale... cholernie się na nim wynudziłem . Fakt było kilka bardzo zabawnych momentów ale to za mało . Jak dla mnie shrek 2 króluje :]

trochę nudny, było pare śmiesznych scen, ale film bardzo przewidywalny, jak dla mnie średnio, 5/10

ocenił(a) film na 7
louisvuitton

ja tez sie na nim nudzilem i ani razu nie zasmialem niewiem czemu ale te teksty nie byuly dla mnie zabawne
fabula przewidywalna ale i tak daje 7 za animacje i sentyment
a najlepsza czzesc to Shrek

użytkownik usunięty
speedcube

A mi sie nie spodobal ;D
I tez jakos nie potrafilam odnalesc zabawnego momentu... Nie wiem moze mialamzly dzien.
Jednak sentyment do bajki i uwielbienie do poprzednich czesci bd zawsze :P

ocenił(a) film na 10

Ta część nie była taka zła. Zawsze staram się nie miec zbyt wygórowanych oczekiwań przed pojawieniem sie filmu, trudniej wtedy sie zawieść gdy juz się film ukaże.
Po pierwszej części, w kolejnych spodziewałem sie raczej kontynuacji historii, a tu niespodzianka - alternatywna rzeczywistość (w pierwszej chwili byłem nieco zawiedziony, ale po jakims czasie uświadomiłem sobie że w poprzednich częsciach historia doszła do takiego momentu w którym pozostaje juz tylko proza codzienności, więc alternatywna rzeczywistość okazała się idealnym sposobem na odświeżenie historii.