Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

przez oczekiwania, że będzie "śmiesznie". Ta część Shreka nie jest tak zabawna jak poprzednie, ale jest bardzo dobrze zrobionym (warsztatowo chyba najlepsza część Shreka), ciekawym, mądrym filmem. Na pewno nie arcydzieło, ale powyżej not jakie ma na filmwebie.

ocenił(a) film na 6
qinvodas

Moim zdaniem zasługuje na 7,3. Fajerwerków nie było, ale trafiło się kilka śmiesznych tekstów.

użytkownik usunięty
qinvodas

Warsztatowo jest nieźle, ale to wszystko wydaje się nieco naciągane. Jak dla mnie trójka skończyła się w taki sposób, że lepiej byłoby zostawić już tą serię w spokoju. No i nie ma co się dziwić, że fani Shreka oczekiwali, że film będzie zabawny. Przecież to jest jeden z głównych powodów dlaczego pierwsza część Shreka stała się takim hitem.

użytkownik usunięty
qinvodas

Dla mnie, po I cz., najlepsza odsłona Shreka. Miała tę bajkowość i baśniowość, której w II i III cz. zabrakło.

ocenił(a) film na 7

gdyby nie to głupie przenoszenie się do innej rzeczywistości to byłaby to część gorsza tylko od jedynki a tak to jeszcze od dwójki jest gorsza i trochę lepsza niż trójka według mnie

ocenił(a) film na 6
michal98_filmweb

najlepszy z całego filmu jest szczurolap.

ocenił(a) film na 5
qinvodas

Bo ten film to komedia,a komedie mają być śmieszne,chyba że coś mi się pomyliło.

Tylko 2 pierwsze części były dobre,a kolejne 2 to ......

ocenił(a) film na 5
qinvodas

Z tymi 2 kolejnymi to przesadziłem,ale to oczywiste że są słabsze od 1 i 2,ale to w końcu Shrek