Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

Superprodukcja!

ocenił(a) film na 10

Właśnie dwie godzny temu wróciłam z kina.Szłam na ten film z niepewnością: a może ci liczni malkontenci mają rację? No i na całe szczęście nie mają.Po prostu ludzie lubią zamulać i narzekać.Byłam w kinie na wszystkich częściach Shreka,widziałam liczne powtórki w TV i oświadczam jednoznacznie - Shrek Forever jest tak dobry jak Shrek I, a w wersji 3D to Superprodukcja.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Infernooo

Infernooo, wysoki poziom Twojej wypowiedzi mówi wszystko o Tobie i można Cię tylko ignorować. Współczynnik malkontenctwa na tym portalu wynosi chyba 99%. A co do samego Shreka to w pełni zgadzam się z mali127. Fabuła oryginalna ( jak na kategorię filmów z zielonym ogrem ), grafika jeszcze doskonalsza niż w poprzedniej części a głębia 3D rewelka. Co prawda mogłoby być więcej takich momentów, jak na początku filmu gdy pędzące konie o mało mnie nie wdeptały w fotel ( super efekt ), ale nie można mieć wszystkiego.

ocenił(a) film na 6
Kszyhal

"o mało mnie nie wdeptały w fotel" nie skomentuje tego. A co do filmu fajny ale jeżeli uważać Shrek Forever za superprodukcję to trzeba mieć nieźle najebane we łbie. Zdecydowanie najgorsza ale i tak można się pośmiać. A co do 3D chała i beznadzieja, tylko baniak po seansie napierdala.

ocenił(a) film na 7
Infernooo

Cham, a jednak dobrze wychowany:)
"Cię" napisał z dużej litery =)

ocenił(a) film na 6
Kszyhal

Się zbulwersował.

ocenił(a) film na 4
Infernooo

Miało chyba być "zbulserwował " :P: :P

A co Shreka kiepściutko Panie i Panowie...

ocenił(a) film na 10
aravisa

Infernooo,z tego co tu prezentujesz wynika jednoznacznie,iż jesteś prostym burakiem.Twój język zaświadcza ponadto o twim nieuctwie i infantyliżmie.To forum jest dla ludzi interesujących się sztuką filmową.Ty do takich nie należysz,więc uprawiaj swój prostacki trolling gdzieś indziej ! I nawet nie odpowiadaj,bo nie chcę więcej zniżać się do twojego poziomu dyskursu.