Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166268
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

Jakie są efekty 3-D tego filmu w Heliosie??? Czy jest tam coś takiego, jak przedmioty wyskakujące z ekranu?

ocenił(a) film na 7
robert2207

niestety nic takiego tam nie było:/ 3D zdecydowanie przereklamowane jest, a zwłaszcza w filmach animowanych. Jedynie w czasie reklam wydawało mi się, że piłka wyleciała z ekranu:)

robert2207

Tak, były efekty 3D, jak najbardziej. Z ekranu wyskakiwał prezes i macał dzieci.

ocenił(a) film na 7
szogun

Dzisiaj właśnie idę na Shreka do Heliosa (jako, że do Imaxa mam baaaabrdzo daleko). Mam nadzieję, że mi się spodoba.

robert2207

i ja tez sie dołączam do pytania, czy efekty 3d sa takie jak np. na oszukac przeznaczenie 4 ? bo bylam na potwory kontra obcy i odlocie to to 3d zabardzo mnie nie zachwycało... chyba tylko 2 razy podczas calego seansu były jakies efekty,
chcialabym sie dowiedziec czy sie opłaca pojsc na 3d czy lepiej zaoszczędzić kasę i pójść na "normalny" film :)

AknA9

Ja byłem w kinie Helios na 3D i powiem że opłaca się , to nie chodzi w filmach 3D o to aby może było złapać ręke lub ten wystający obraz ... nie tylko to . 3D to nowa generacja filmów dzięki którym widz może zobaczyć dokładniejszy obraz i spostrzec że coś za daną postacią jest naturalne , np. krzak który się rusza za pomocą wiatru , to też jest kino 3D, a te momenty z wychodzącym obrazem to jest ich trochę .
Więc ja myślę że warto pójść chociaż ostatni raz spotkać się ze Shrekiem z bardziej nowoczesnym obrazem jakim jest 3D
Ps. Za bardzo nie ma różnicy cenowej , zwykły 14 a w 3D 21 tylko 7 zł różnicy więc co to jest . :D
Pozdrawiam