Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166268
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

i co z tego ze to juz 4... jesli sie komus nie podoba to ma prawo nie iść do kina przecież nikt nikogo nie zmusza... i wcale nie martwi mnie fakt ze robia ta cześć dla kasy...bo umówmy się....cały przemysł filmowy wokół tego się obraca...i nie mam zamiaru zamartwiać się tym i robić z tego życiowego problemu... można sie oczywiście czepiać do tego ze to juz zmęczenie materiału ale jesli zajde do kina i bede miala do wyboru kilka filmów to wybiore ten dlaczego? bo moge sie na niego wybrac z rodzicami,przyjaciółmi i dziećmi kazdy znajdzie w tym filmie coś dla siebie, bo poprzednie czesci były fajne i zrobiły na mnie dobre wrażenie ...oczywiście można porównywać ze 1 była lepsza od 3 ale czy tak naprawde o to chodzi ? isc do kina i sie zamulać bo było mniej śmiesznych gagów nież n 2 czesci? ... ten film to przede wszystkim miło spędzone czas a czy ktoś zarobi na tym 100000000 czy 1 $ to mnie mało obchodzi a Osioł jest THE BEST :D

3 była słaba, ale opis mnie za nastawił na coś lepszego od trojki, oglądnę na 100%