Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

Schemat Shreka sie przejadl, bylo to widac w mizernej trzeciej czesci (druga i pierwsza sa nadal fenomenalne). I widac ze ta historia w tej czwartej czesci miala wniesc cos Nowego do serii... niestety bardzo kiepsko jej to wychodzi. Niby wszystko jest ale brak polotu brak tej iskierki, cietych dowcipow.

Schemat jest wciaz ten sam, Shrek jest ciagle typem zirytowanym pretensjonalnym ogrem, osiol dalej jest oslem co jakies 10minut leci durny popowy amerykanski kawalek dla nastolatkow i calosc sie juz przez to wszyskto Straaaaaasznie przejadla. Najgorsze jest to ze film nie jest specjalnie zabawny, sa moze i momenty, ale to zdecydowanie za malo, nie jest to film akcji nawet jesli chicalby byc, ale nie jest to tez komedia przy ktorej boki idzie zrywac, w takim razie co to jest? to jest poprostu bardzo sredni film.

Polski dubing moze uratowac sprawe, jak najbardziej jesli tworcy Bardzo sie przyłożą to moze im sie wydusic z filmu troche wiecej ale czy to wystarczy?

Katsper

(opcja edytuj nie dziala, taaa nowy filmweb...)

A i jeszcze jedno... ta ich ckliwosc w tym filmie, pierwszy pocalunek, prawdziwa milosc blabla bla, ja Wiem to jest bajka, ale oni to walkuja od czesci pierwszej, i wciaz to robia, juz uszy wiedna od tego ich pieprzenia.

ocenił(a) film na 9
Katsper

to mi się pewnie spodoba, bo Shrek Trzeci był dla mnie najlepszym shrekiem, śmiałem się cały czas