Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

szczerze na początku przez pierwsze 20 min. uważam ze było troche nudnawo nawet troche bardziej ale ok gdyby oceniacć po tym film to dałbym max 6 ale potych 20-25 min film nabrabrał szybkości i roizkręcał się coraz bardziej aż do genialnego i bardzo wzruszającego zakończenia !! ZAKOŃCZENIE wybija film w kosmos. OD momentu jak SHREK trafia do obozu to już jest naprawde super !!!!!!!! beka na maxxxa !! napoczątku myślałem że zjade ten film ale teraz wiem że napewno pójde przynajmniej jeszcze raz!!!! KOŃCÓWKA MNIE ROZWALIŁĄ I NIECHCE SPOILEROWAC ale pod koniec jest taki jeden moment kiedy poprostu łzy same leca strumieniami, niemożna się powstrzymać i za to świetny pomysł i dobre żarty bradzo często WIELKIE DZIĘKI twórcom.

londontown

W zupełności cie popieram , ja idę 2 raz do kina w czwartek na Shreka :D

jakeziom

ale dodam tez że szkoda że przybnajmniej u mnie w kinie w trójmieście CC jest tylko wersja 3D BO FILM JEST SUPER ale myśle że tak jak w przypadku FILMU"STARCIE TYTANÓW" lepszy jest film bez 3D bo efekty i tak nie są jakieś oszołamiające a te 3D tylko rozprasza i niewygodnie się ogląda z tymi małymi okularami !! WIĘC jestem w tym przypadku za 2D bo jestem też przeciwny robieniu 3D na siłe a w shreku mysle że tak jest BO WDŁUG MNIE FILM JEST CHYBA LEPSZY W 2D !!!! ALE POLECAM IDŹCIE BO WARTO ZAJEWISTY FILM A CZY 2D CZY 3D to od was zależy MIŁĘGO OGLĄDANIA :) !!!!

londontown

super

londontown

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

londontown

Dodajesz wykrzykniki bo chcesz żeby twój temat był na początku ? ....
żal mi ciebie ...

jakeziom

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
londontown

"Starcie Tytanów" był konwertowany z 2D na 3D i dlatego tak słabo wyglądał (byłem na tym w kinie i żałowałem, że na 2D nie poszedłem). A Shrek Forever jest nakręcony w 3D więc całkiem przyjemnie się ogląda :)

Doback

FAJNIE SIĘ OGLĄDA ALE EFEKTY 3D NIESĄ AŻ TAK OSZOŁAMIAJĄCE JAK MOGŁYBY BYĆ !!!