Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

pytanko !!!

ocenił(a) film na 8

Siemka. Jutro wybieram się do Poznania i mam zamiar iść na SHREKA. czy polecacie iść na normalną wersję czy 3D? :)

ocenił(a) film na 7
michal96

Byłem na 3D - bardzo dobrze zrealizowane : ). Chociaż z tego co wiem są dwa rodzaje 3d - ale ręki sobie nie dam uciąć. 3D!

użytkownik usunięty
Maniek201

Ja wiem czy warto iść na 3D, nie było aż tylu efektów.

ocenił(a) film na 7

Jednak, moim zdaniem coś tam widać było. Faktycznie, mało efektów - lecz jednak z dwojga złego wybrałbym 3d : )

michal96

3D i wybierz sie do Imaxu. Ja właśnie wróciłem i było okay.
ps. No zarycz, no!!! ;)

ocenił(a) film na 7
Zagraj

3D nieźle zrobione, wczoraj byłem i było całkiem fajnie :D

belweder93

nie idź na 3d , pojdz na zwykłą wersję . W filmiw nie było prawie wogole efektow 3d do tego jeszcze oczy się szybko męczą.

ocenił(a) film na 7
kubaj11

no było 3d?? sorki ale musisz być wśród tych 10 % ludzi którzy słabo tg doswiadczaja. Ja byłem miło zaskoczony 3D w Shreku. Kumpel był na Toy Story 3 i mowił że w takich animacjach nie ma prawie 3D. Ja byłem na Shreku i uważam że jest bardzo fajne 3D...:). Momentami bardziej wyglaał jak film z aktorami niz animacja..;p

ocenił(a) film na 8
michal96

np. u mnie w kinach jest tylko 3D, miło się ogląda, można zobaczyć :o)

ocenił(a) film na 8
netii79

no wiec, dzisiaj byłem w plazie orange imax, polecam, film fajny. Czasami efekty były lepsze to niż ,,zwykłe 3d"

michal96

a jest wgl wersja nie w 3D??? byłam na 3D, ale jeśli mogłabym wybierać, to poszłabym na 'zwykłą' wersję, bo trójwymiar w tym wypadku jest kiepski, wiele nowego nie wnosi, a wręcz przeszkadza. i zawsze to by było te kilka zł w kieszeni ;) ale film, mimo słabego 3D, i tak się obronił :]

amputee

wczoraj byłam na wersji bez 3D, w Warszawie w Kinotece. Nie żałuję, bo też według mnie trójwymiar niewiele wnosi do filmu.