Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

myślałam, że będzie gorzej, ale okazuje się, że Shrek forever, nieważne czy pierwsza część, czy
ostatnia. genialne!

ocenił(a) film na 8
beciami

Potwierdzam jestem tego samego zdania kiedy szedłem do kina miałem przeczucie że to nie będzie to samo, ale jednak się pomyliłem.

darkigor

cieszę się, że się nie zawiodłeś ;)

ocenił(a) film na 1
beciami

Ojej! Bardzo się zdziwiłam, gdy to przeczytałam,
bo dla mnie ten film to jakaś żenada!
Najgorsza część Shreka, został mi po niej tylko niesmak i przypuszczam, że już nigdy do niej nie wrócę...
Nie sądziłam, że komukolwiek może się ona spodobać, a jednak...
No cóż różne ludzie mają gusta...

chromczan_fw

mi się Shrek zawsze będzie podobać, obojętnie w jakiej części, podobnie jak bajki Disneya. Shrek jest super bajką, widziałam wszystkie części, a nawet dwa filmy krótkometrażowe (Pada Shrek oraz Shrek ma wielkie oczy) i każda mi się podobała. a tutaj koledze też się podobała: http://www.filmweb.pl/film/Shrek+Forever-2010-133925/discussion/Shrek+rzadzi%21+ 10+10+wszystkie+czesci+%3A%29,2268740 więc nie jestem sama :D. nie wiem, czy wrócę do tej części, ale na pewno puszczę dzieciom

ocenił(a) film na 1
beciami

Ja też oglądałam wszystkie część Shreka i dwa filmy krótkometrażowe,
o których Pani wspomniała i dlatego mogę stwierdzić, że ta była według mnie zdecydowanie najgorsza. Ja bym dzieciom nie puściła (gdybym kiedykolwiek je miała), bo bałabym się, że będą miały koszmary...
Film jest przerażający. Te czarownice polujące o ile dobrze pamiętam na ogry (film oglądałam już dość dawno temu) ...brrrrrr...

chromczan_fw

ja juz niestety zbytnio nie pamiętam, o czym ta część konkretnie była. Straszna część to wg mnie Shrek ma wielkie oczy, odczuwałam lęk przy historii Ciastka... to faktycznie brrrr. Ale Shrek forever... pamiętam końcową scenę, kiedy Shrek przytula dzieci, które patrzą się na niego tymi wielkimi oczami pełnymi miłości. tu muszę przyznać, że parę łez poleciało ze wzruszenia hehe. cudowna scena, która zawyrokowała o ocenie

użytkownik usunięty
beciami

Totalnie sie zgadzam, niewiem zkad biora te wszystkie pomysly ale co kazdy film jestem mile zaskoczony, chociaz to malo powiedziane co do tego co czuje kiedy to ogladam, juz kilkakrotnie i za kazdym razem to samo ogromne wrazenie :)