Shrek Forever

Shrek Forever After
2010
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166267
5,9 39 krytyków
Shrek Forever
powrót do forum filmu Shrek Forever

Najlepsza jedynka, później trójka, dwójka i niestety ta najsłabsza. Biorę pod uwagę gagi i humor, a nie historie czy przesłanie z niego płynące - bo to też pewnie dla niektórych ważne. Ocena ogólna - naciągane 7/10

lkz

a czytałem że ta 4 część najlepsza i najśmieszniejsza jak pisali w wgazetach i na portalach...hymm dziwne ale nienajgorsza ta część
Shrek 1,2,4,3 tak po kolei :)

lkz

Zgodzę się, że najsłabsza część :) Ale tylko dlatego, że mimo wszystko to ma być komedia, a nie śmiałam się prawie w ogóle... Jednak przesłanie tej części, wymyślenie historii i oczywiście genialna animacja komputerowa jak najbardziej na plus. Fajne zakończenie całej serii, dobrze że nie zrobią więcej, bo film straciłby swoją magię :)

ocenił(a) film na 7
kasiorek_f

Magię straciło przy pierwszej kontynuacji, dlatego ta część wg mnie już kompletnie nie potrzebna. Co do tego co pisali w gazetach i portalach, to zależy od poczucia humoru, ale ja przyznam szczerzę, że nie wiem w którym momencie można tam się śmiać. Jeżeli chodzi o bajki i udane kontynuacje to polecam wszystkim Toy Story. Nie dawno ogladałem 3 część i jak dla mnie rewelacja pod każdym względem.