Mam extra pomysł. Piszcie do tego tematu, jaka część Shreka jest waszym zdaniem najlepsza, a jaka najgorsza. Bo dla mnie jest tak
najlepsza część Shreka: Pada Shrek
najsłabsza część Shreka: Shrek 2
ŁaŁ.
Jaki super ekstra oryginalny pomysł! <lol2>
Najlepsza to oczywiście część 1 (1 zawsze są najlepsze)
Najgorsza: 3
wow on ma extra pomysl. ludzie tych shrekow wyszlo tyle ze nawet nie umie sie doliczyc ile. wedlug mnie najlepsza to 8 a najslabsza 11. ewentualnie 9 ;/
Hm.. Jak dla mnie oczywiście pierwsza część jest najlepsza :D zaraz potem druga :D a na końcu trzecia :D takie moje zdanie ;))
Ależ miałeś znakomity pomysł! Długo nad nim siedziałeś? Zdradź nam proszę
jak na niego wpadłeś? Obok teorii Einsteina to jeden z najciekawszych
pomysłów jakie zrodziły się w ludzkim umyśle!
Jak dla mnie to sprawa jest następująca:
Najlepsza część to Shrek 2
Najgorsza część to Pada Shrek
Prawda jest taka....niezależnie jaka część leci w tv to i tak trzeba obejrzeć. Moim zdaniem najlepsza jest 1 i 2 bez wskazania faworyta, gdyż obie cześci mają ciekawy scenatiusz, śmieszne dialogi i sytuacje, "trójka" jest niestety słaba, końcówka zadmatwana, żadne dziecko chyba niezrozumie ostatnich 20 minut, a animacje mają być również dla nich a właszcza taki łagodny shrek (w porównaniu z niektórymi produkcjami).
Najlepsza SHREK
Najgorsza Shrek DWA
Co nie zmienia faktu ze cala seria (lacznie z "pada shrek") jest swietna :)
Najlepsza: Shrek
Najgorza: Shrek Trzeci
Mam nadzije, że czwórka będzie lepsza.
Pozdro!!!
oglądałam wszystkie części Shreka,czwartego również,bo jestem fanką shreka.Najlepsza część to oczywiście Shrek 1,z tym nie mam wątpliwości.Shrek 2 trochę słabszy,jednak myślę że i to jest mistrzostwem,dlatego shrek 2 ma 2 miejsce.Potem Shrek 4 czyli Forever.Na końcu Shrek Trzeci,jest średni w porównaniu z innymi (świetnymi) częściami shreka.