W sumie nie był taki zły ale po tym ze jest to azjatycki fil spodziewalam sie czegos zupelnie lepszego:(
Ja też spodziewałem się czegoś lepszego czytając wcześniejsze komentarze. Dosyć słaby film, choć rozwiązanie końcówki bardzo mi się podobało i było zaskakujące.
ciekawi mnie czego sie spodziewaliście? bo ja liczyłem na to że w azjatyckich filmach jak zwykle urzecze mnie emocjonalność i tu ona była azjaci genialnie potrafią zagrać nam żal , smutek i właśnie strach po dłuższej refleksji nie był to tylko świetny horror ala the ring ale też dramat cała historia mnie chwyciła i gra aktorska tym bardziej stawał się wiarygodny ten horror
http://www.youtube.com/watch?v=XMOtpKc4NxA
Z tą nutą genialnie trafili , nastawienie , nastawienie... to bardzo decydująca cecha przy oglądaniu filmu oraz ocena z wielu stron
dla was widzę tylko chyba jakieś makabryczne sceny uszczęśliwią tu jest rozgrywanie strachu bo co to za frajda jak od razu jesteś atakowany wszystkim co najgorsze? Subtelne rozplanowanie strachu i jego poziomów tez tu widać było obmyślane nie no dalej nie będe nikogo zanudzał dla mnie genialny dla innych jak zwykle nie zrozumiały ehh