Shutter - Widmo

Shutter
2004
7,1 61 tys. ocen
7,1 10 1 61131
6,3 9 krytyków
Shutter - Widmo
powrót do forum filmu Shutter - Widmo

film jest poprostu nudnu krótka akcja i cisza na 10 minut i tak co chwila Strałem sie nie usnąc ale nie wytrzymałem dno kompletne żałuje tylko czasu i odradzam oglądanie go wszystkim, chyba że jako punkt odniesienia do innych bardzo słabych filmów.

ocenił(a) film na 9
lordhenry

Nudna to jest twoja wypowiedź drażnią mnie takie dzieciaki jak ty którzy o horrorach nie mają bladego pojęcia. Co dla ciebie koles który lata z nożem i wybija wszystkich w koo to porządny horror?? Jak nie masz pojęcia o tego typu filmach to nie pisz takich bzdur!!! Bo film jest naprawde niezły, w niektórych momentach idzie się naprawde przestraszyć, nie powiem może z początku trochę nurzyć ale póżniej fajnie się rozkręca.
Kieruje terz pytanie do mądrzejszych ludzi niż mój przedmówca: podobał wam się koniec filmu? jak dla mnie trochę przekombinowany był i nielogiczny ale w sumie ok
Polecam jak najbardziej jeden z lepszych horrorów ostatnich lat!!!!

ocenił(a) film na 1
Ampulos

nie jestem dzieciakiem i oglądałem więcej horrorów niż myślisz Może za bardzo sam sie przeraziłes tego nudnego filmu i dlatego film Ci sie spodobał. A tak wogóle to jest moje subiektywne zdanie i nie każdy musi sie z nim zgadzać, ale każda osoba która choć troche zna sie na filmach i oglądała ze mną ten film twierdzi to samo co ja

ocenił(a) film na 10
lordhenry

Wiem dlaczego Ci sie film nie podobal bo zes sie ZERSAL w sraki jak olgadales ten film i zes do mamusi polecial z mokrymi spodniami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
BadBoy3WS

takiego nudnego filmu to ja bym sie w życiu nie przestraszył podejrzewam że moja bratanica która ma 7 też nie Dla mnie była to strata czasu a film jest do bani, a od mojej matki w to nie mieszaj film miał prawo mi sie nie podobać.