film jest bardzo słaby !
Jest niewypałem i nim pozostanie
moja ocena 3/10
zaraz znajde numer do jakiegos lekarza od problemów na podłożu mózgu, debilizmu, kretynizmu i zachowan godnych krokodyla
zw
Sam sobie dogi użytkowniku Latmasken znajdź numer do lekarza. Ja polecam psychiatrę .Może tobie pomoże wyleczyć się z miłości do bardzo słabych filmów !!!!!!!!!!!
horrory azjatyckie są naprawdę klimatyczne i jeśli liczyłeś na krwawą tandetę to zapraszam do obejrzenia większości amerykańskich remake'ów filmów azjatyckich.
latmasken po co obrażać?:/
Może i są . Ale ten jest akurat nie w moim guście , więc nie bez powodu dałem ocenę 3/10 !
Nie ma to jak kultura... Jeżeli film Ci się nie podobał to trudno, ale nie ma potrzeby wyzywać wszystkich którzy twierdzą inaczej. Proszę, poleć straszniejszy horror kierując się racjonalnymi argumentami.
Niestety oglądałem je wszystkie. Wszystkie z podanych filmów jakoś nie specjalnie straszą ;P
Taa racja...Prawie wszystkie filmy(oprócz Martwej Ciszy) mają dużo lepszy klimat i lepiej budują napięcie, ale takich jump scenek jak w Shutterze już w żadnym innym filmie nie widziałem, dorównać może tylko Japoński horrorek-Alone.
Teksańska masakra piłą mechaniczną 1974, Halloween 1978 no i dla poprawienia humoru po filmach Martwice Mózgu 1992
Oglądałem wszystko. Martwica Mózgu to dla mnie kult absolutny. Teksańska masakra-jeden z najbardziej klimatycznych, przerażających, realistycznych filmów jakie widziałem, a Halloween jakoś specjalnie nie przypadł mi do gustu. Według mnie miał ciekawy klimat i fabułę, ale jednak mocno wiało nudą szczególnie jak na horror.
mnie się również film nie podobał:) i od tego jest właśnie forum;) żeby wyrażać swoje poglądy na temat danego filmu, aktora itp;) ale w sposób chociaż w miarę kulturalny;) uszanujcie zdanie innych osób i nie obrażajcie ich od razu;);) każdy ma prawo do własnej opinii;)
Horror pierwsza klasa, jezeli piszesz ze porazka kina tajlandzkiego to chyba pozamieniales sie na mozki ze swoim kotem. Jak wogole moza napisac 'porazka kina tajlandzkiego Jest niewypałem i nim pozostanie' przeciez to nie ma sensu.
horror jest klasy B za co dałem ocenę 3/10 , a po za tym może i robi wrażenie ale najbardziej na takich małolatach jak ty pawelprzysiezny
to jakie horrory twoim zdaniem są dobre?? gadasz gadasz a nic z tego nie wynika!!!!!!!!
m
Ja obejżałem wiele horrorów , a ten jest azjatyckim gównem pokroju pierwszych części Omena kóry mnie straszyły jak miałem 10 lat.
Jakie horrory są dobre? Myślę że te które mają odpowiedni klimat dla tego gatunku , oraz fabułę . Podam ci teraz loko89 kilka tytułów horrorów które wywarły na mnie pozytywne wrażenie:
np. Egzorcyzmy Emilie Rose , Lśnienie , Egzorcysta , Stygmaty , Demon Historia Prawdziwa , Saga Zmierzch księżyc w nowiu i zaćmienie , droga bez powrotu wszystkie części , Omen - ostatnia część , Teksańska masakra piłą mechaniczną , Dziecko Rosemary i dalej można by ich wymieniać setki...
Tak po pierwsze ja przepraszam bardzo, ale jak można zaliczać Zmierzch do gatunku horror? o_O Totalne nieporozumienie... Widziałam większość tytułów które wymieniłeś w tym najlepsze według mnie są Egzorcyzmy E.Rose i Lśnienie. Nie pojmuję więc jak Shutter nie wywarł na ciebie żadnego wrażenia. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych, trzymających w napięciu horrorów, które pozostają w umyśle jeszcze długo po obejrzeniu. Bije na głowę wszystkie Klątwy i Ringi... Takie pytanie na koniec ile azjatyckich horrorów w ogóle widziałeś? ^^ Bo wszystkie tytuły "dobrych" horrorów jakie widziałeś pochodzą z USA...
Widzę że użytkownik chanelk-a nie posiada odpowiednich wiadomości na temat Sagi Zmierzch i wypisuje tu jakieś głupoty. Tak więc saga Zmierzch Zaćmienie , oraz Saga Zmierzch Księżyc W Nowiu są zaliczane do gatunków horror , romans: Proszę sprawdzić osobiście jak się nie jest w temacie...
http://www.filmweb.pl/film/Saga+%22Zmierzch%22+Za%C4%87mienie-2010-494538
http://www.filmweb.pl/film/Saga+%22Zmierzch%22+Ksi%C4%99%C5%BCyc+w+nowiu-2009-49 1960
Na mnie największe wrażenie wywarł horror Egzorcyzmy Emilie Rose i to on pozostał mi najdłużej w umyśle z wszystkich jakie obejrzałem.
Shutter nie jest filmem który mi się spodobał i dostał odemnie ocenę 3/10 . Może gdybym był kilka lat młodszy ocena była by inna...
Azjatyckich horrorów obejżałem około dwudziestu ...