PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104321}

Shutter - Widmo

Shutter
2004
7,1 61 tys. ocen
7,1 10 1 60985
6,4 9 krytyków
Shutter - Widmo
powrót do forum filmu Shutter - Widmo

bez przesady

ocenił(a) film na 3

to nie był dobry film a raczej wymioty RINGu i KLĄTWY. duch siedzi na plecach jakiegoś fotograficznego idioty i mści się za krzywdy wyżądzone z przed lat. Ludzie gdzie tu było się bać!!!!!!!!!!! ten film nawet nie był poskładany do kupy-bezsens

ocenił(a) film na 9
dajmian

W filmie wszystko trzymalo sie kupy. Mnie natomiast nie przerazil ani RINGU ani Ju-On (ogladalem 2 filmy kinowe i jedna OAV) a na Shutterze wsuwalem sie w fotel. Moze i fabula nie jest genialna, zaskakujaca itd ale sam, ze tak powiem 'fear factor' byl ogromny @__@!! Tymbardziej, ze ogladalem go bardzo glosno, pozno w nocy przy pogaszonych swiatlach (Czyli tak, jak filmy sie powinno ogladac ;P!).

moh

nie powiem, jak na horror to film swietny. ale ten duch co siedzial panu fotografowi na barana faktycznie troche glupio wygladal. no i nasz pan fotograf przezyl 2 upadki z duzej wysokosci. to sie nie zdaza kazdego dnia.

ocenił(a) film na 9
kabat

Tak samo jak i nie kazdego dnia odwiedzaja nas duchy ;D. Nie mowie, ze film byl swietny pod kazdym wzgledem. Chodzi mi o to, ze zaden inny film mnie tak nie przestraszyl.

ocenił(a) film na 10
dajmian

dajman nastepnym razem mozesz napisac koniec filmu ty baranie....
niektore osoby jeszcze nie widzialy filmy a ty piszesz takie glupoty ....
normalnie nie wydole z takimi ludzmiii ... do przedszkola

pepcio

Bez komentarza :-)