PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104321}

Shutter - Widmo

Shutter
2004
7,1 61 tys. ocen
7,1 10 1 60985
6,4 9 krytyków
Shutter - Widmo
powrót do forum filmu Shutter - Widmo

leci dzisiaj (30.04.11) na tvp2 o 23.50, jeżeli ktoś jest zainteresowany :)

kataro7

być może obejrzę, ale w sumie późno leci . ;)

ocenił(a) film na 8
kataro7

podobno straszny a że o tej porze leci to musze pooglądać :D lepszy klimat będzie

ocenił(a) film na 6
stridajin

Jest sobota więc trzeba obejrzeć , a co do konkurencji to na Polsacie leci o 23:40 Wiejska Masakra Traktorem Spalinowym Następne Pokolenie , ja wybieram jednak Widmo a wy???:D:D:D

ocenił(a) film na 8
Darkadi15

ja również :)

ocenił(a) film na 10
stridajin

Ja ten film obejrzę po raz 3 dzisiaj ;) Moim zdaniem warto :P

Kasiek_21

Również obejrzę :) późna pora tylko doda klimatu

ocenił(a) film na 10
mariush24

To jeszcze zgaś światło :P Wtedy będzie dopiero klimat ;)

Darkadi15

ogladac film na polsacie czy tvn to naprawdę trzeba być desperatem i człowiekiem bez wyjścia lol
oglądam to widmo, choc pełno innych filmow gdzie indziej, no ale zapowiada sie ok wlasnie ten

TurnMeOn

mocne ;p

ocenił(a) film na 8
Gangelus

aaa, najlepszy azjatycki horror jaki widziałem, a i jeden z najlepszych ogólnie! pomysł i wykonanie są genialne, mimo tak młodych ludzi zaangażowanych w tworzenie. do tego charakteryzacja panny od straszenia i zakończenie dodają wspaniałości temu filmowi ;)

ocenił(a) film na 10
faylon

To mój ulubiony horror :P Zakończenie filmu zarąbiste...oryginalne :P Ale wersja USA jest niestety strasznie lipna :/ Nawet o przyzwoitą charakteryzację ducha się tam nie postarali.

ocenił(a) film na 8
Kasiek_21

no cóż, rimejki amerykańskie nas do tego przyzwyczaiły, że robią straszną kaszanę z odpowiedników zza oceanu. takie życie, że komercję i tak trzeba zrobić, ale każdy ma swój rozum i wybierze słuszniejszą dla siebie wersję ;)

ocenił(a) film na 6
faylon

Ja nie obejrzałem bo mi się nie chciało czekać przez te pieprzone opóźnienie . Była godzina 0:30 a filmu jeszcze nie było.Jak tak to ja dziękuję.

Darkadi15

ja czekałem film zaczął sie jakoś 15- 20 po północy

ocenił(a) film na 6
MrRollerful

To chyba ci źle zegarek chodzi. Sprawdzałem kiedy już miałem zasypiać była godzina 0:19 a Riddick nadal walczył z tamtym typem. Więc film jeszcze 10 minut trwał.

ocenił(a) film na 8
Darkadi15

jak Ty się poddajesz przez 30 minut opóźnienia, do tego mogąc dokończyć dobry film na innym kanale, to ja Ci współczuję...

ocenił(a) film na 8
faylon

cholera zaspałem xD

ocenił(a) film na 6
faylon

A po kiego miałem czekać ?? Nie jestem typem nocnego marka i wolę zasypiać wcześniej nie moja wina że niezaopatrzyłem się w energetyki i kawę :D

Darkadi15

riddick leciał na tvp 1 a widmo na tvp 2 więc kronika r. mogła sobie jeszcze trwac to 10 min ale na tvp 2 widmo zaczęło sie około 20 po pólnocy

MrRollerful

Kurde nic nie bylo mi wiadomo na ten temat ze na tvp 2 bedzie lecialo to cudo :)
Pamietam jak pierwszy raz to ogladalem troszke sralem ale dobrnelem do konca :)
POZDRAWIAM

drhouse1993

:) dość dawno temu ten film oglądałem i jak zobaczyłem ze puszczają w tv to czekałem na niego mimo, że o dość późnej porze leciał
dobry azjatycki horror warto było :-]