podobno straszny a że o tej porze leci to musze pooglądać :D lepszy klimat będzie
Jest sobota więc trzeba obejrzeć , a co do konkurencji to na Polsacie leci o 23:40 Wiejska Masakra Traktorem Spalinowym Następne Pokolenie , ja wybieram jednak Widmo a wy???:D:D:D
ogladac film na polsacie czy tvn to naprawdę trzeba być desperatem i człowiekiem bez wyjścia lol
oglądam to widmo, choc pełno innych filmow gdzie indziej, no ale zapowiada sie ok wlasnie ten
aaa, najlepszy azjatycki horror jaki widziałem, a i jeden z najlepszych ogólnie! pomysł i wykonanie są genialne, mimo tak młodych ludzi zaangażowanych w tworzenie. do tego charakteryzacja panny od straszenia i zakończenie dodają wspaniałości temu filmowi ;)
To mój ulubiony horror :P Zakończenie filmu zarąbiste...oryginalne :P Ale wersja USA jest niestety strasznie lipna :/ Nawet o przyzwoitą charakteryzację ducha się tam nie postarali.
no cóż, rimejki amerykańskie nas do tego przyzwyczaiły, że robią straszną kaszanę z odpowiedników zza oceanu. takie życie, że komercję i tak trzeba zrobić, ale każdy ma swój rozum i wybierze słuszniejszą dla siebie wersję ;)
Ja nie obejrzałem bo mi się nie chciało czekać przez te pieprzone opóźnienie . Była godzina 0:30 a filmu jeszcze nie było.Jak tak to ja dziękuję.
To chyba ci źle zegarek chodzi. Sprawdzałem kiedy już miałem zasypiać była godzina 0:19 a Riddick nadal walczył z tamtym typem. Więc film jeszcze 10 minut trwał.
jak Ty się poddajesz przez 30 minut opóźnienia, do tego mogąc dokończyć dobry film na innym kanale, to ja Ci współczuję...
A po kiego miałem czekać ?? Nie jestem typem nocnego marka i wolę zasypiać wcześniej nie moja wina że niezaopatrzyłem się w energetyki i kawę :D
riddick leciał na tvp 1 a widmo na tvp 2 więc kronika r. mogła sobie jeszcze trwac to 10 min ale na tvp 2 widmo zaczęło sie około 20 po pólnocy
Kurde nic nie bylo mi wiadomo na ten temat ze na tvp 2 bedzie lecialo to cudo :)
Pamietam jak pierwszy raz to ogladalem troszke sralem ale dobrnelem do konca :)
POZDRAWIAM