PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104321}

Shutter - Widmo

Shutter
2004
7,1 61 tys. ocen
7,1 10 1 60986
6,4 9 krytyków
Shutter - Widmo
powrót do forum filmu Shutter - Widmo

ehhhh...

ocenił(a) film na 8

spodziewam sie po tym filmie troche wiecej..raz sie wystraszylem raz podskoczylem z fotela no i na koniec to jak sie wyjasnilo ze ona (tzn duch)siedzi mu na ramionach a poza tym nic specialnego.... 6/10

ocenił(a) film na 9
montee

Heh, to był jeden jedyny horror przy którym się bałam od... 6 lat? (nie mogę znaleźć ani jednego, na którym bym się bała [no może Ring] ;p) Żaden inny tak na mnie nie podziałał jak Shutter. Ale cóż... może po prostu miałam odpowiednie warunki do oglądania tego typu filmu ;)

ocenił(a) film na 8
magvalley

A najlepsze warunki, to samotny seans z słuchawkami na uszach - sam się dzisiaj o tym przekonałem ;)

dustman

Dla mnie nie było w nim nic strasznego. Zawiodłem się, bo opinie o nim były dobre, mam jednak inne zdanie niż inni.

ocenił(a) film na 8
Sigleik

A ja po tym filmie miałam (mówiąc w przenośni oczywiście xD) w gaciach o.O

ocenił(a) film na 10
Marien

Taaak. Film był (dla mnie) świetny. To znaczy: straszny. I nie polecam amerykańskiej wersji żadnego filmu. Ta (Tajska) werska jest duuużo lepsza.

ocenił(a) film na 9
montee

Jak dla mnie 9/10. Choć film świetny to jednak po oglądnięciu innych azjatyckich horrorów w pewnych miejscach można było przypuszczać co się stanie. Fabuła choć świetna też podobna do innych. Ale i tak polecam na samotny burzowy wieczór:)