PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104321}

Shutter - Widmo

Shutter
2004
7,1 61 tys. ocen
7,1 10 1 60986
6,4 9 krytyków
Shutter - Widmo
powrót do forum filmu Shutter - Widmo

jak dla mnie najbardziej przerazajacy film jaki kiedykolwiek ogladalam.totalna masakra
ogladajac go samemu w domu w nocy...brr do tej pory ciary przechodza na mysl o tej zolzie
na karku siedzacej...cos okropnego...wlasnie dlatego 10/10

ocenił(a) film na 10
moniqamit

na pierwszy raz ten film jest nawet straszny, ale jak się wgłębić w to co przeżyła Natre to jest to bardzo smutne.

ocenił(a) film na 9
moniqamit

MALUTKI SPOJLER :)
moniqamit nie obraź się, ale mam już dość osób piszących w ten sposób na forum. Widziałem film i zgadzam się z Tobą, że jest dobry, ale po jaką cholerę opowiadasz ważne szczegóły z filmu nie uprzedziwszy? Takie "akcje" robią się nagminne, a co za tym idzie coraz bardziej irytujące i denerwujące. Ciężko napisać SPOJLER na początku tematu/postu? A jeśli nie widziałbym tego filmu? Co wtedy? Seans miałbym skopany po pierwszych minutach np. jak główny bohater się waży, albo narzeka na bóle karku. Może nie wiesz, ale SPOJLER oznacza, że w swoim poście napiszesz ważną część, motyw, czy składową filmu. Potencjalny czytelnik(o ile nie widział filmu)Twojego spojlera dowie się np. kto zabił, co stało się z głównymi bohaterami. To co napisałaś/eś bez uprzedzenia też "rozwali" komuś bardzo dobry i ciekawy(ale tylko do czasu przeczytanie Twojego posta) film.

ocenił(a) film na 9
karol_ek88

nie obrażam sie w pełni zgadzam z Twoim stwierdzeniem.Zachwoałam sie jak gowniaz i to sie wiecej nie powtorzy:] sama czesto czytam opinie o filmie ktorego nie widzialam i nie lubie wiedziec na poczatku zbyt wiele...a co do historii Natre to faktycznie byla bardzo tragiczna a gosciu w pelni sobie zasluzyl...

ocenił(a) film na 9
moniqamit

Film jest dla mnie bardziej dramatem (zwłaszcza pod koniec),ale wystraszyłem się parę razy x_x Była też scena śmieszna w toalecie (Nie można się wysrać?) . Film mający wszystko. 9/10

ocenił(a) film na 9
moniqamit

Generalnie widzom żal robi się gościa na koniec filmu, ale jednak zasłużył na karę. Tylko, czy aż taką? Zapewne wolałby śmierć jaką ponieśli jego kompani w tamtych chwilach.

ocenił(a) film na 9
moniqamit

Film oglądałem z dziewczyną i naprawdę się przy nim bałem. Jeden z lepszych jak nie najlepszy horror :) Na wycieczce potem w grupce opowiadaliśmy sobie straszne historie albo takie filmy właśnie. Jak opowiedziałem ten horror z końcówką wszyscy po prostu padli i chcieli tylko wleźć pod kołdrę. Ale była noc ! :)

ocenił(a) film na 8
moniqamit

dokładnie - film zrobił na mnie duze wrazenie, gdyż szczerze mowiąc nigdy zbyt bardzo nie przeżywam i nie boję się na horrorach, a na pewno nie na takich typu ring. Tutaj, ogladajac samemu, w zaciemnionym pokoju, łapałem stracha dość często : O Polecam!

bini0l

Nie jestem zwolenniczką azjatyckich horrorów, ten również nie przypadł mi do gustu. Nie wytrwałam do końca, i nie ze względu na "strach". Film dla prawdziwych koneserów azjatyckich horrorów.

ocenił(a) film na 9
EleanorRigby

Ten akurat jest najbardziej przystępny większej liczbie widzów.