PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1454}

Siódma pieczęć

Det sjunde inseglet
1957
7,8 55 tys. ocen
7,8 10 1 54513
8,2 69 krytyków
Siódma pieczęć
powrót do forum filmu Siódma pieczęć

pytanie skierowane do osób, które film już oglądały. Już jakiś czas temu ściągnąłem ten film,ale dopiero teraz wzięło mnie na jego obejrzenie. I tu trochę się zaniepokoiłem.. Czy przez cały czas trwania tego filmu, da się słyszeć angielski głos narratora ? :/ Czy po prostu sciągnąlem jakąś dziwną wersję ? Trochę a nawet bardzo trudno mi się skupić na czytaniu napisów, dialogów itp itd kiedy w tle słychać jak narrator nawija o czymś zupełnie innym jakbym czytał dwie książki jednocześnie. Niech ktoś da znać czy to normalna wersja i musze przeboleć ten "szczegół", czy też muszę ściągać inną. pozdro

BazZz

Ściągnąłeś dziwną wersję.

ocenił(a) film na 10
BazZz

oryginalna jest po szwedzku bez narratora.
pełno jest niemieckich wersji, często podpisanych SWE (sam taką miałem)
rozpoznać można po pierwszym dialogu
ma być:
Vem är du? - Jag är döden
a nie:
Wer bist du? - Ich bin der Tod

steppenwo1f

to nie był narrator, ściągnęłaś wersję z komentarzem , najprawdopodobniej jakiegoś krytyka lub rezysera...

ocenił(a) film na 10
Justyna_0288

a i jeszcze jedno - jeśli to komentarz to często da się wyłączyć. jeden kanał dźwięku z komentarzem a drugi bez.

ocenił(a) film na 9
BazZz

Mam tą samą wersję, ale co najlepsze, właśnie odkryłem, że w jednym programie odtwarza normalnie po szwedzku, a w drugim jest dodatkowa żałosny dubbing po angielsku.

u1pawel

no to teraz i tak lipa, bo już usunąłem ;p ale faktycznie rzuciły mi się kiedyś w oczy filmy z "dwoma kanałami" chociaż nigdy się z nimi nie spotkałem bezpośrednio.. możesz napisać w jakim programi lub w jaki sposób można wyłączyć jeden kanał dźwięku ? to tak dla mnie na przyszłość i dla tych którzy też nie wiedzą. z góry dzięki ;]

ocenił(a) film na 10
BazZz

Można to zrobić chociażby w Media Player Classic, klikasz prawym na obraz i tam masz audio. Wybierasz kanał który Ci odpowiada i oglądasz. Pozdrawiam =)

Parkas

ale Media Player Classic nie obsluguje napisów z tego co wiem? ;>

ocenił(a) film na 10
BazZz

kmplayer: rightmouse --> wybór strumienia (chyba tak)
i napisy świetnie obsługuje

ocenił(a) film na 10
BazZz

kmplayer: rightmouse --> audio --> wybór strumienia (chyba tak)
i napisy świetnie obsługuje

użytkownik usunięty
BazZz

Witam
Polecam KMPlayer, nawet bez wyłączania nie odtwarza tego dodatkowego kanału.
Pozdrawiam