ten film byl do bani ...!!!przez takie filmy mamy tylko wiecej nauki a po co komu takie beznadziejne filmy ktorych przeslanie jest tak banalne i jasne ze szkoda kasy na produkcje jak by kazdy zaczal krecic filmy to by byla zeznia chba mnie rozumiecie i jeszcze do tego ten czarnobialy obraz tylko tracimy czas na lekcjach a moglibysmy go lep
Takim burakom nie warto odpisywać...ale padnij na kolana i bij głową o ziemię ze skruchą! Proponuję też założenie włosienicy, oczywiście po poprzednim samobiczowaniu! To ma dobra rada.Może pomoże, bo raczej werbalny sposób do Ciebie nie dotrze.
btw- spoŻytkuj czas Dziecko na zapoznanie się ze słownikiem ortograficznym, od tego warto by było rozpocząć. I nie pisz nic na grupach dyskusyjnych, bo może to i forum dla wszystkich, ale nie widzę potrzeby dla jakiej takie komentarze i Twych znajomych zapewne mają zaśmiecać FilmWeb!
A odpisałam, bo to ból sprawia że społeczeństwo spada na takie dno, którego Twój „komentarz” cudowną ilustracją jest! Przykro tylko że w szkole Cię wychowania nie nauczyli, albo w domu!
film oglądałem dawno temu...więc nie wiem za dużo, wtedy mi sie też nie podobał (bo miałem 10 lat :p - teraz 19 :p) ale chętnie bym obejrzał jeszcze raz. w pewnym wieku nie można oglądać zaambitnych filmów bo to sie kończy tak jak widać to w pierwszym komentarzu. a co do ortografii to sie z tobą nie zgadzam (widzisz mnie ona nic nie obhodzi :p nigdy jej nie umialem a na maturze dostalem 4 z pisemnej bo...miałem słownik :P:P:P ) i dlatego zawsze zwracam uwage ludziom którzy zwracają uwage innym na ortografie. all...
W kwestii ortografii- ja ludzi nie pouczam zazwyczaj nigdy, natomiast trudno nie zwrócic uwagi, jak brak odrobiny inteligencjii idzie w parze z brakiem ortografii- to już za wiele jak na me oczy przynajmniej (oczywiście, może piszący jest inteligentny, a akurat przeżywał jakąś frustracje,albo był naćpany...ale to przez net trudno stwierdzić przecież). To raz, a dwa-nie zawsze wiek decyduje...ja właśnie jak byłam młodsza unikałam zarówno kina akcji np, mając je za niskopoziomowe, jak również w wieku lat 10 nie oglądałam już kreskówek (teraz nadrabiam:):) . Co do 7 pieczęci- trudno faktycznie ją pojąć będąc dzieckiem, bo to tak jakby czytać Powieść o róży. Może zachwycić np. styl, itp, ale trudno pojąć całą bogatą symbolikę. jednak wówczas warto zachować pokorę wobec swej niewiedzy, a nie wypisywać takie herezje na forum, jak ów postowicz pierwszy, tak karygodną samoocenę sobie wystawiając tym samym. Uważam że każdy ma prawo do własnego zdania, ale nie uważam że każdy ma swoje zdanie, bo to przeciez musi być poparte argumentacją...heh, brzmi to „służbistycznie”, jednak ...to nie z powodu irytacji, co żalu z powodu głupoty :) Pozdrawiam:)
dobra, dobra moze i masz racje. przy twoich słowach to juz niczego nie jestem pewien :] :D dzieki za pozdrowienia i nawzajem.
człowieku zastanów sie co ty piszesz. Z takim nastawieniem do arcydzieła tylko sie kompromitujesz. Tak to jest jak całe życie ogląda sie Top Guna albo Dirty Dancing. NIE MAM SŁÓW!!!!!!