Siedem lat w Tybecie

Seven Years in Tibet
1997
7,5 145 tys. ocen
7,5 10 1 144509
6,9 22 krytyków
Siedem lat w Tybecie
powrót do forum filmu Siedem lat w Tybecie

7/10

ocenił(a) film na 8

Film mi się podobał , nie mam jakiś specjalnych zastrzeżeń do tego filmu , szkoda że nie dotrwałem do końcówki filmu .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
krolrys

A co po niemiecku pisze pało ??

ocenił(a) film na 6
Kicaj1992

: dobrze że film ci się podobał bo to dobry film, nie ma zastrzeżeń do tego filmu bo to całkiem dobry film, choć nie możesz powiedzieć czy to do końca dobry film bo nie dotrwałem do końca filmu tego filmu

mam nadzieję że zrozumiesz ironię przynajmniej

ocenił(a) film na 8
krolrys

A co to Język Polski ??? No chyba nie , więc nie musisz mnie pouczać .

krolrys

Czego się czepiasz na tej stronie wypowiada się na temat filmów a nie na temat czyiś błędów w pisowni

ocenił(a) film na 8
szymas93

Właśnie , dzięki mistrzu :p

szymas93

Nie zwracał mu błędów w pisowni raz. Dwa autora nikt nie uczy języka polskiego. Trzy głupotą jest ocenianie filmu nie oglądając całego. Nie zrozum mnie źle ale Twoja opinia jest typu k.utas.
Pozdrawiam.

Suggesix

Nie pierdo.... i idź oglądać Czeskie filmy, Władce Pierścieni i nie zapomnij obejrzeć Gejowskiego filmu pt "Tajemnica Brokeback Mountain" Jak gustujesz w Gejach to polecam obejrzeć "Wspaniała rzecz" "Priscilla, królowa pustyni" "Brüno" "Moje własne Idaho" Specjalnie dla ciebie poszukałem te filmy w GOOGLACH. Widzisz jak Ciebie lubię ty mój gejowy Prowokatorze

szymas93

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50280_241093143741_2852817_n.jpg
To zdjęcie najlepiej oddaje Twój rozwój umysłowy. Jak nie masz nic do dodania do filmu to nie będę Cie karmił trolu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Alaric_Saltzman

Spoko :p

ocenił(a) film na 8
Kicaj1992

Ja dotrwałam, jestem nim zauroczona, bardzo mi się podobał. :)

ocenił(a) film na 8
bruce1940

bardzo dobry film ale nieco przydługi.