Film mi się podobał , nie mam jakiś specjalnych zastrzeżeń do tego filmu , szkoda że nie dotrwałem do końcówki filmu .
: dobrze że film ci się podobał bo to dobry film, nie ma zastrzeżeń do tego filmu bo to całkiem dobry film, choć nie możesz powiedzieć czy to do końca dobry film bo nie dotrwałem do końca filmu tego filmu
mam nadzieję że zrozumiesz ironię przynajmniej
Czego się czepiasz na tej stronie wypowiada się na temat filmów a nie na temat czyiś błędów w pisowni
Nie zwracał mu błędów w pisowni raz. Dwa autora nikt nie uczy języka polskiego. Trzy głupotą jest ocenianie filmu nie oglądając całego. Nie zrozum mnie źle ale Twoja opinia jest typu k.utas.
Pozdrawiam.
Nie pierdo.... i idź oglądać Czeskie filmy, Władce Pierścieni i nie zapomnij obejrzeć Gejowskiego filmu pt "Tajemnica Brokeback Mountain" Jak gustujesz w Gejach to polecam obejrzeć "Wspaniała rzecz" "Priscilla, królowa pustyni" "Brüno" "Moje własne Idaho" Specjalnie dla ciebie poszukałem te filmy w GOOGLACH. Widzisz jak Ciebie lubię ty mój gejowy Prowokatorze
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50280_241093143741_2852817_n.jpg
To zdjęcie najlepiej oddaje Twój rozwój umysłowy. Jak nie masz nic do dodania do filmu to nie będę Cie karmił trolu.